Çoğu kadın, erkeklerin olgun sevmesine uyuz oluyor, neden acaba
1 ay
Çoğu kadın, erkeklerin olgun sevmesine uyuz oluyor, neden acaba
He kesin seviyodur
Seveni çok
seks için çok başka türlü görmedim bir de şefkat arayan kişiler var
Bunikisinde biridir gerçekten sevdiklerini sanmıyorum
Kimin ne için sevdiğini bilemem ama hemcinslerin sırf seks için bile olsa olgun seven erkeği zorbalıyor
İyi yapiyolar
Erkek olgun sevgisini gerçek değil çıkar ilsikisi bence
Aynı erkek genç sevse evlenmek için mi seviyor yani
Sorumu soramamışım. Çıkar için bile olsa kadın olgun sevince normal erkek olgun sevince sapık oluyor
Erkekler zaten çocuk için genç kadın ister bir de bakire olsun diye keyiflerinden değil
Yoksa güzel olan her kadını isterler
Onların keyfine kalsa sabah akşam başka kadın dhhf şükür yasalar utanç ahlaki etik dini kurallar sinirliyor
Evlilik içinde olgun isteyen erkekler var. Ünlülerde bile çok var. Hatta olgun kadın daha genç erkek daha mutlu oluyorlarmış
Var mıdır hiç denk gelmedi denk geldiklerim kadın parası içindir veya kadın çok bakımlı güzel statüsü yüksektir adam hayatını kurtarmak için evlenir falan ddf bir kere toplum erkeğin ailesi bile istemez o tarzbilisk
Sende toplum gibi düşünüyorsun işte. Millet neden istemiyor anlamıyorum. Kadın yapınca sorun yok erkek yapınca kusurlu. Sen niye bu kadar erkek düşmanısın? Yeni kötü bir tecrüben mi oldu
Evet küçük erkekler cinsellik peşinde ayreten çok yuzsuz ve arsız oluyolar önce yuruyolar sonra karşılık bulamayınca yaştan terbiyesiz hakaretler ediyorlar ve baya fazla gördüm bu tarz tiplerden ve kendileri de diyor mesela evlenilmez falan çak geç diye açıkçası erkeklere güvenmiyorum bir de ergen toy hergelelere o hiç güvenmiyorum.
Kusurabakma istisna olman algıyı değiştirmiyor
İstisnayım demiyorum. Ergende değilim senden daha yaşlıyım muhtemelen. Erkekler daha geç olgunlaşıyorlar kadına göre. İlgi ve cinsellik peşinde koşan kadında az değil.
Tamam onlarda aynı ilgi duygusal boşluk baba figürü maddiyat arayışında olunca yaşlaei büyük erkekleri olgun sevdası diye isyiyolar
Travmatik ilişkiler bunlar sağlıklı ilişkilerde yaşlar yakın olur kuşak çatışması olmaz fjf
Travmatik veya değil kişi/ilişki bazında bakmak lazım. Yaşları yakın oluncada bir taraf diğer tarafa göre daha erken yaşalanabiliyor fiziksel ve ruhsal olarak. Kısmen kuşak çatışması yine ihtimal dahilinde 😀
Erken yaşlanma hayır tam tersi bı taraf daha büyük olunca olur 🙄 biyolojik yaşı küçük veya büyük olanlar ayrı kilo sorunu vs vs
Yakın olmalı bence anlaşma olarak yakın kişiler daha mutlu eskiden yaş farkı çöktü çünkü kadınlar itaatkar di ve geçim çalışma kariyer tek odaklari ev aile idi şimdi insanlar daha bireysel ve yaş farkları daha belirleyici on sene de birçok şey değişiyor zaman hızlı teknolojik yaşam biçimi çok çok farklı
Dolayısıyla kafa uyumu ciddi ilsikiler için önemli yaşta önemli kriter takılma falan kafasında olanlar için hiçbir şey sorun olmaz erkekler de o kafada çoğunlukla
Bireysellik ve faydacılık arttı hem kadın hem erkekler için. Erkekler kadının tipe kadınlar erkeğin parasına bakıyorlar evlenme düşüncesine girince. Takılma düşüncesinde olunca iki taraf içinde sınır yok zaten
Bence burada “olgun sevgi” diye sunulan şey, çoğu zaman kontrol, trip, baba gibi davranma olabiliyor 🙃 Kızlar da doğal olarak bundan kaçıyor. Gerçek olgun sevgi; baskısız, özgür bırakan, sakin ve saygılı olandır. Bazı erkekler “çok değer veriyorum” adı altında boğan tarza kayınca itici geliyor 😅 Sen mesela kendini nasıl seviyorsun, olgun sevdiğini düşünür müsün? 💭💕
Cevap
2Cevap
kimseye itici geldiğini veya uyuz olunduğunu sanmıyorum
Hanimcinslerini tanmamışsın
olgun kadın sevilmez skilirr kanka olgun karıyı kalkıp nikahına alan adam yarın göttünnü de meydanda acar
Kanka evlenme değil sevişmeye bile karşılar
olgun karılar kolay kolay vermezler ama onları kandıran genc korpecil skici tayfalarımız da var :D
Ben seviyorum olgun , bence iyi biliyorlar.
Kadınlarda olgun seviyor zaten ama erkrkler sevince kızıyorlar
Kıskançlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar