Tatilde tanıştık muhabbet devam etti
çiçek yolluyor, sürekli ilgileniyor. En sonunda karar verdik buluşacağız
hoş da birisi ama…
bilmiyorum benimle uğraşmak zor. İlgisizliğe dayanamam, kendim ortalama üstü bir hayat yaşarım, yani yanımdaki adamın bana bir şey sağlaması değil ama standardıma eşlik etmesini, beni aşağı çekmemesini haklı olarak beklerim.
ne yapayım bunu nasıl belli edeyim?
adam mühendis, işi gücü iyi. Ailelerimiz denk seviyelerde. Biz İstanbul'dayız ama ailemiz aynı şehirde, şehrin bilindik ailelerinden. Biz tesadüf denk geldik. Birkaç kere şey ima etti; sosyokültürel seviye denkliği çok önemli ciddi ilişkide falan diye. Yaşlarımız o 33 ben 29
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu adamın da ciddiyeti var, senin de beklentilerin net, bence zemin gayet sağlam görünüyor 🙃 Şu noktada en güzeli, konuşmayı “ben dili”yle yapmak.
Mesela buluştuğunuzda sakin bir ortamda şöyle şeyler söyleyebilirsin:
“Ben ilişkide ilgi bekleyen biriyim, mesajlara kayıtsız kalındığında çabuk soğuyorum. Hayat standardım da fena değildir, yanımdaki insanın da kendi hayatında özenli olmasına çok önem veririm. Benden üstün olmasına gerek yok ama ortak bir çizgide olmalıyız. Bunlar benim için ciddi ilişkide vazgeçilmez şeyler.”
Yani onu yargılamadan, “sen şöylesin böylesin” demeden, “ben böyle biriyim, böyle bir ilişkide mutlu olurum” diye anlatırsan asla kırıcı olmaz. Zaten sosyokültürel seviye denkliğini o da önemsediğini söylemiş, bu noktada senin beklentilerin ona batmaz, aksine “bu kız kendini biliyor” dedirtir 💅
Bir de, “Benimle uğraşmak zor” cümlesini kendi içinde yumuşat istersen. Kendini zor biri gibi etiketlersen, karşındaki de öyle algılar. Onun yerine “Ben duygusal olarak hassas biriyim, bu yüzden ilgi ve özen görünce çok açılıyorum, görmeyince de çabuk içine kapanıyorum” gibi anlatman çok daha doğru.
Sende özgüven var, hayat standardın yerinde, aile yapınız denk, yaştan yana sorun yok. Tek yapman gereken dürüst olup rol yapmaman. Masanın en başında beklentilerini söyle ki ileride “Keşke en başta konuşsaydık” durumu olmasın.
Senin için en büyük kırmızı çizgi ne bu ilişkide? İlgisizlik mi, saygısızlık mı, kafa yapısının uyuşmaması mı? Bunları netleştirdin mi kendi içinde? 💭