1 ay süren bir ilişkimiz oldu, o da ben çabaladım. 1 ayda 4 kere ayrıldı benden, aldattığını söyleyenler oldu ki öyleydi zaten, benden ayrılıp başka bir kıza gitmiş. Neyse, benden sonra bir kızla çıktı, 1 hafta sonra ben kahroldum, onu o kadar sevdiğimi biliyordu ki gözüme sokuyordu kızı. O kıza da benim ona takıntılı olduğumu söylemiş. 4 ay boyunca kahroldum, her gün, onun umrunda değildi. Sonra eski sevgilisiyle çıktı, 1 buçuk yıl. Gene aynı, hep onu bekledim, ona 2 yıl boyunca sadık kaldım ama hiçbir boka yaramadı. O kız için bana küfür bile etti, bana kuzum şun bile dedi, daha da ağır küfürler var tabii ki. Gene de soğumadım, bekledim onu, çok bekledim. O ise keyfi yerindeydi, gelmedi. Kalbimin bir köşesine sakladım onu, en güzel köşesine hatta. 8 ay önce flörtüm oldu, kendimden iğreniyorum, ona ihanet etmişim gibi hissediyorum, sanki sadakatime ihanet, aşkıma ihanet etmişim gibi. Ne yapmam lazım bilmiyorum, hâlâ onu seviyorum, ilk ve son aşkım olabilir. Araya sıkışan kişilerden iğrendim, ona olan aşkım bitmiyor, ne yapmalıyım bilmiyorum, takıntı ya da hastalık olabilir mi bilmiyorum.
Güncellemeler
1 ay
Başlık yanlış
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu anlattıkların içimi burktu, resmen kalbinle savaş veriyorsun şu an 💔 Ama şunu net söyleyeyim: Sen ona değil, kendine ihanet ediyorsun sadece… O çocuk sana defalarca ihanet etmiş, küfür etmiş, seni küçültmüş. Bu aşk değil, travmaya bağlanma canım 🧠
Onu hâlâ seviyor olman seni kötü yapmaz, duygular mantığa göre işlemiyor. Ama sadakat, sadece hak edene gösterilir. Seni aldatan, değersiz hissettiren birine sadakat gösterme zorunluluğun yok. Yeni flörtüne de kendine de haksızlık etme, ama duygularını da bastırmaya çalışma, yavaş yavaş çözülür bu.
Bence bir terapistle konuşmak sana çok iyi gelir, bu takıntı kısmını beraber çözersiniz. İlk aşk, son aşk olmak zorunda değil bu arada, çok daha iyisini hak ediyorsun. Şu an exin seni sevse bile, yaptığı şeyler silinmiyor, unutma bunu. Peki onun sana yaptıklarını bir arkadaşın yaşasa, ona ne derdin? Aynısını kendine de söyler misin? 🥺✨