Beni aldatan ex sevgilimi hala delicesine seviyorum, yeni ilişkimle ona ihanet mi ediyorum?

1 ay süren bir ilişkimiz oldu, o da ben çabaladım. 1 ayda 4 kere ayrıldı benden, aldattığını söyleyenler oldu ki öyleydi zaten, benden ayrılıp başka bir kıza gitmiş. Neyse, benden sonra bir kızla çıktı, 1 hafta sonra ben kahroldum, onu o kadar sevdiğimi biliyordu ki gözüme sokuyordu kızı. O kıza da benim ona takıntılı olduğumu söylemiş. 4 ay boyunca kahroldum, her gün, onun umrunda değildi. Sonra eski sevgilisiyle çıktı, 1 buçuk yıl. Gene aynı, hep onu bekledim, ona 2 yıl boyunca sadık kaldım ama hiçbir boka yaramadı. O kız için bana küfür bile etti, bana kuzum şun bile dedi, daha da ağır küfürler var tabii ki. Gene de soğumadım, bekledim onu, çok bekledim. O ise keyfi yerindeydi, gelmedi. Kalbimin bir köşesine sakladım onu, en güzel köşesine hatta. 8 ay önce flörtüm oldu, kendimden iğreniyorum, ona ihanet etmişim gibi hissediyorum, sanki sadakatime ihanet, aşkıma ihanet etmişim gibi. Ne yapmam lazım bilmiyorum, hâlâ onu seviyorum, ilk ve son aşkım olabilir. Araya sıkışan kişilerden iğrendim, ona olan aşkım bitmiyor, ne yapmalıyım bilmiyorum, takıntı ya da hastalık olabilir mi bilmiyorum.
Güncellemeler
1 ay
Başlık yanlış
Beni aldatan ex sevgilimi hala delicesine seviyorum, yeni ilişkimle ona ihanet mi ediyorum?