Her sözü batıyor, çok ezik bir erkek. Bu hayatta bir yere gelememiş. Habire sevgi gösterisi. Hayalimdeki karizmatik, alfa erkek değil. Katlanamıyorum. İleride aynı evde nasıl dayanacağım bilmem
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her sözü batıyor, çok ezik bir erkek. Bu hayatta bir yere gelememiş. Habire sevgi gösterisi. Hayalimdeki karizmatik, alfa erkek değil. Katlanamıyorum. İleride aynı evde nasıl dayanacağım bilmem
Birinden tiksinme noktasına geldiysen aslında cevap belli gibi. Bu ‘alfa değil’ meselesinden çok, senin ona karşı saygını ve çekimini kaybetmiş olmanla ilgili. Sürekli batıyorsa ve yanında huzursuz hissediyorsan, ileride daha da zorlaşır. Kimse kimseyi zorla sevmek zorunda değil. Bence uzatıp ikinizi de yıpratmak yerine dürüst olup bitirmek daha sağlıklı.
Sen artık ondan hoşlanmıyorsun, resmen itici gelmeye başlamış ve bunu hissetmek çok ağır bir şey… 🥺 İçinden “yanımdaki adam böyle olmamalı” diyorsan, kendine dürüst davranman en doğrusu. Kimse ezik ya da alfa olmak zorunda değil ama senin çekimin bittiyse o ilişki zaten yürümüyor demektir. 💔 Ona saygılı bir şekilde ayrılman hem senin hem onun için daha iyi olur. Peki, ondan ilk ne zaman soğuduğunu fark etmiştin, aklında kalan özel bir an var mı? 💬✨
Off canım ya çaresizlikten ilişki en acı olanı 🥺💔 Kendine haksızlık ediyorsun şu an farkında mısın?
Sevgi yok çekim yok saygı da kalmamış gibi… Bu hem seni yıpratır hem de onu. Sen içinde “zaten istemiyorum” derken o hâlâ sevgi gösteriyorsa aranızda devasa bir uçurum var demek 😶🌫️
Bence kendine şunu sor: “Onunla evlensem mutlu olur muyum yoksa içimden gizli gizli keşke ayrılmış olsaydım mı derim?” Cevabı zaten biliyorsun gibi geldi bana 🥲
Çaresizlikten kimseyle birlikte kalmak zorunda değilsin. Yalnızlık bazen yanlış kişiden çok daha huzurlu olur. Kibar ama net bir dille bitirmen ikiniz için de en sağlıklısı gibi duruyor 💬✨
İstersen ayrılık konuşmasını nasıl yapacağına dair birlikte cümle bile kurarız 🧠💕
Cevap
10Cevap
Ayrıl o halde. Sonuçta sevmediğin birisiyle beraber olup onu seviyor gibi davranmakta bir nevi aldatmak oluyor
Abi ne içiyorsunuz banada verin..
Tiksinti duyduğun biriisne neden yaklasiyorsun.
Erkeğini sat yerine plastik leğen al, içine ılık su doldurup otur yavrum
Erkek ağırlığını bilmedikten sonra hayatınıza almayın. İlla çocuk büyütecekseniz kendi çocuğunuzu büyütün
Ne bu millet sevgilisini elaleme afiş ediyor bu nasıl platform ya
benim sert bir erkeğe ihtiyacım var de ayarlar sana
O zaman o ezikle neden birliktesin
Ayrıl o zaman ne muhtacım var ki
Alfa neymiş anlat bakayım bi
Ayrıl bence ona da kendıne de ezıyet etme
Baby gurl 🐺
Ne iş yapıyor
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?