İş yerinde hemcinsimle aramızda kıvılcım var gibi, bu kadın da benden hoşlanıyor olabilir mi?

Yeni bir işe başladım daha yeniyim bu kadınla odalarımız yan yana temizlikçi personellerine yardımcı oluyor, onların şefi gibi bir şey… Denk geliyorduk ama onun o hareketinden sonra içimde bir şeyler uyandı kendisi olgun, yaşça büyük, çok çekici. İş çıkışı tam önümdeydi ben ise arkasından gidiyordum o kapıyı açtı ama benim geçmemi bekledi kapıyı benim için tuttu bana dönerek bekledi. Ben o an nasıl olduysa bir anlığına elimi kapı koluna uzattım ve o anda ellerimiz, parmaklarımız birbirine temas etti ben bilerek yapmıştım o elini çekmedi hala tutmaya devam ediyordu, etkisinden çıkamadım. Ertesi gün yine karşılaştık ama konuşmadık birkaç saat sonra geri geldi personellerle, ben geldiğini görünce koridora yöneldim kalabalıktı onların gitmesini bekliyormuş gibi davrandım ama aslında kadına yakın olmak istiyordum daha fazla onu görmek istiyordum tam o anda gözlerimiz birbirine değdi göz göze geldik çok derin bakıyordu en son iş çıkışı yine karşılaştık ve tekrar o derin bakışı gördüm uzaktan öylece bakıyordu gözlerini de kaçırmamıştı neyin nesi bu ya

İş yerinde hemcinsimle aramızda kıvılcım var gibi, bu kadın da benden hoşlanıyor olabilir mi?