Sevgilim beni stalklayıp engelledi, güvenini kaybettim, nasıl barışabilirim?

Sevgilim beni bir platformda sohbet başlığına yazarken birkaç kez görmüş. Sonuncu görüşünde de onun yanından ayrılıp eve döndüğümde, yemek yaparken sadece biraz sohbet edip can sıkıntımı gidermek amacıyla yazmıştım. Kendisi beni stalklayıp o yazıyı görmüş. Sonrasında da kesin bir dille bitsin dedi. Ama kendisi benim çıtamın çok üzerinde bir kız, yani onun yerine ne başkasını ararım, ne de anlık bir zevk uğruna öyle bir hamle yaparım. Kendisinin de bunu bilmesine rağmen kafasında bunu kurma sebebi bana yetersiz geldiğini hissetmiş olabilirsin tarzı bir düşünceydi. Aslında her şey çok güzeldi. Şu an beni Telegram dışında her yerden engelledi. Oradan da çok kısıtlı şekilde sadece bir şey yazarsam olumsuz cevap verip gidiyor. Sizce ne yapmalıyım? Bir arkadaşa sordum yarın eline çiçek alıp kaldığı yere git, bir kafeye oturup onu bekle, tartışmaya girmeden onu sevdiğini belirten, onu özlediğini ve yine birlikte olmak istediğini belirten, güler yüzlü ama yeri geldi mi ağlamaklı, duygu yüklü bir tonda olmalısın dedi.
Güncellemeler
1 ay
Ben 30 kız arkadaşım 23 yasinda.
Sevgilim beni stalklayıp engelledi, güvenini kaybettim, nasıl barışabilirim?