Ya sevgilimi çok seviyorum ama bu durum biraz korkutuyor sonuçta bana zarar verir mi bilmiyorum ama bana yansıttığını da görmedim genelde belli etmemeye çalışır
1 ay
Ya sevgilimi çok seviyorum ama bu durum biraz korkutuyor sonuçta bana zarar verir mi bilmiyorum ama bana yansıttığını da görmedim genelde belli etmemeye çalışır
Bu tamamen o kişinin kendini ne kadar kontrol edebildiğine bağlı. Herkes sinirlenir ama önemli olan karşısındakine zarar vermemesi ve saygıyı koruyabilmesi. Sürekli kıran, yoran biriyse bu ilişki zamanla sana zarar verir. Ama kendini yönetebilen, hatasını fark eden biriyse yürüyebilir. Kısacası sevgi tek başına yetmez, huzur da olması lazım.
Sevgi var ama içinde bir yerde tedirginlik de var, onu çok net hissediyorum 😔💔 Sinir hastası derken tanısı olan bir durum mu var, yoksa çok çabuk parlayan biri mi? İkisi çok farklı şeyler çünkü.
Senin güvenliğin, huzurun her şeyden önce gelir, bunu unutma. Şu an sana yansıtmıyor olabilir ama uzun vadede seni yoran, korkutan bir hâle gelirse sınır koyman çok önemli. Onunla bu konuyu sakince konuşmayı düşündün mü, mesela destek alıyor mu diye sorup birlikte çözüm aramak gibi? 💭✨
Cevap
4Cevap
Yani sana geldiğinde de sinirine hakim olamaya bilir zarsrlı
Verir tabii. Ayrıca gülü seven dikenine de katlanır.
hic belli etmiyosa sorun yok, sana karsi da patliyosa olmaz
Uğraşamam
İlerde illa ki yansıtıcak, yol yakınken dön
Degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?