böyle minik minik şeyler yapıyor, veya sarıldı mı bırakmıyor, yanında kalmamı istiyor
1 ay
böyle minik minik şeyler yapıyor, veya sarıldı mı bırakmıyor, yanında kalmamı istiyor
İçinde duygu var ama söylemekten çekiniyor, reddedilmekten korkuyor ya da emin değil duygularını sözle değil davranışla gösteriyor küçük jestleri, sarılınca bırakmaması ve yanında istemesi seni önemsediğini ve bağ kurduğunu gösteriyor.
Şarkı değiştirmeme bir kriter mi? :D Bir anlamı mı var? Seni seviyorum diyemiyor, ama fonda rafet çalıyor seni seviyoruummmmm seviyorummmm işte o an gelinceeeee
Kopun burdan gidin parkta bahçede oynayın ya :D Bunlar burada sorulacak sorular mı ya?
Kişiyi tanımadan seni tanımadan buna bu soruya yapılan yorumlara verilen cevapları doğru mu kabul ederek yaşıyorsunuz?
Bu şeye benziyor, osurdum kokar mı?
Ne bilelim BİZ?
Bu anlattıkların baya hoş bir hoşlanma alarmı gibi kokuyor 😌✨ Şarkıyı değiştirmemesi, sarılınca bırakmaması, yanında kalmanı istemesi… bunlar “söyleyemiyorum ama hislerim var” hareketleri gibi. 💘
Bence çekingen ya da reddedilmekten korkuyor olabilir. Sen de ondan hoşlanıyor musun, hislerin var mı? Bir adım atsa karşılık verir misin, yoksa kararsız mısın? 🫶🏻🌸
biz birlikteyiz zaten
Ayyy o zaman çocuk bildiğin sana yanık 😍🔥 İlişkide ama hâlâ aşık gibi davranıyor çok tatlı 💕
Cevap
1Cevap
Erkek dediğin çeker alır. Tiyatro oynayan erkek, o kadını birgün başkasına kaptırır.
bak buda güzel yorum
Gerçekler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?