Yaşımdan küçük biriyle olmam max 35, üstü de biriyle düşünmem.😛

Yaşımdan küçük biriyle olmam max 35, üstü de biriyle düşünmem.😛

Şekerim benden bir gün dahi küçük olmasın, büyük seviyorum da ben🫠 lakin kısmetimizin önünü çok da kapatmayalım. Belki üç yaş küçük olabilir lakin o da belki belki, yok da çok da istediğim şey olmaz, 75 doğumlu olsun isterim , mesela bir tane Beyfendi gördüm, kaz ayakları olmasa da aman Allah'ım diyip eriyip bittim, kocaman çocukları var o Beyefendinin lakin kaz ayakları yok lakin olgunluk var suretinde,45 yaşında var mıdır , yoksa daha mı büyüktür , belki erken evlendi, elli yaşında olabilir mi, içten içe eridim onu görünce, bir de benimle aynı kelimeleri kullanıyor, o da benim gibi kâfi diyor, lakin diyor. Fiziksel olarak da aman Allah'ım, ben şuracıkta eriyim ya, oğulları da fiziksel olarak babalarına benziyor,20-25 yaş aralığında vardır oğulları, fiziksel olarak babaya benzeseler de , babaları gibi yakışıklı olsalar da ben o kır saçlı, kaz ayakları olmayan (olsa daha güzel olurmuş) işte ben o Beyfendiyi beğendim , ayıp ama içten içe arzu duydum kendisine, onun olmak istedim. Her şeyiyle beğendim onu, her şeyini.
31 yaşımdayım. Sevgilim 19 yaşında. Önceden olsa çocuk bulup kabul etmezdim ama büyük konuşmamak lazımmış. Gerçi ben de en başından yaşını farklı biliyordum da kabul ettim. Reddederim diye başından dürüst olmamış ama sonradan ondan öğrendim. Kendi itiraf etti. Küçük ama yaşına göre davranışları olgun.
4 yaş büyük 4 yaş küçük olabilir... bu aralıktaki farklarda daha iyi anlaştığımı fark ettim... fark açıldıkça anlaşabilmek zorlaşıyor herzaman biri diğerini alttan almak zorunda gibi oluyor..
Benden 17 yaş büyük kadınla sevgili olmuşum çok güzeldi sanaldan ise daha büyük kadınlarla da sevgili oldum ama 17 yaş büyük olan kadınla reelde sevgili olmuştuk seni seviyorum eski sevgilim iyi ki varsın canımın içi ☺️❤️
Bence yaş değil, kafa yaşı daha kritik ama yine de bir sınır koymak sağlıklı 😄 Ben 23’üm, en fazla 7-8 yaş büyükle olurum, küçükte de 2-3 yaş sınırım var sanırım 😂 35 üstü bana da baya “amca yaşları” gibi geliyor 😅 Sence yaş farkı mı daha zor, yoksa mesafe mi? 💬💘
Oo şimdi sen naneyi yemedin mi 😂 gelirler hücum etmeye
Ayy sen yazınca bile gözümde canlandı o hücum sahnesi 😂😂 Kaç kızsın sen koş 🏃♀️💨💘
Cevap
76Cevap
Benden 5 10 yaş büyük olabilirdi ama 5 yaş büyük eşim.
5 8 yaş küçük olan biriyle de olabilirdi.
Flörtleri saymıyorum onlar ilişki sayılmıyor şu anki sevgilim benden yaklaşık 12 yaş büyük en büyük rekorum bu kdkskks
Benden 2,3 yaş büyük olabilir. Şu an ki yaşıma göre 18-19 yaştan aşağı küçük ile olmaz
18,19 bence sana iyi fikrimce 😃
Senin fikrin olduğu için yaa 😃 😌
😸😸
küçük kızla sevgili olmam.. 10-15 yaş büyük kadınla sevgili olurum olgun severim.
Küçük biriyle olamazdım çocuk avutamazdım yani benden 8 yaş büyük biriyle evliyim gayet de mutluyum 🌼
Ne kadar süredir evlisiniz
En fazla 15-20 yaş büyük olabilir, oldu da ilişkilerim hep minumum +5 benden büyüktü..
Çıtırlar varken olgunlar kimmis. 🤣
Sevgili olayı bana göre değil, ben olaya genelde partner arkadaş ilşkisi olarak bakıyorum, 38 yaşındayım 20 yaşında partnerimde oluyor 45 yaşındada bence önemli olan karşılıklı beklentilerin karşılanması
10 yaş büyük biriyle olurum 2 yaş küçük biriyle olurum
En sağlıklısı: “yaş aralığı” değil, seni nasıl hissettirdiği ve olgunluğu.
3-4 yaş büyük olur. Eğer küçük gösteriyorsa belki biraz daha büyük olabilir. Kendimden 10 yaş küçük birine kadar olabilir.
Genel olarak kimseyle sevgili olmak istemiyorum. Keşke insanların olmadığı uzak bir adada yaşasam.
Sadece beni sevsin isterim sevdiğim kaç yaşında olsa önemi olmaz beni sevsin yeter ki derdimm
Max 4 yaş. Kızların 10 15 yaş fantezileri de var ilginç bir şekilde
Olgun erkek iyide daha ilerisi biraz sıkıntı 😜
şu an olgun olabilirler de 3-5 sene sonra saçları dökülmeye başladığı zaman pek olgun görünümleri kalmayacak
Olanilir ya bakarız
Zayıf vücutlu zarif giyimli bebeksi okşamalık yüzlü ve 25+ kadınları bekliyorum 😏
Yaşımdan küçük biriyle olmam
Büyük biriyle olacaksam da max 7 Yaş
Yaşa fazla takılmam yine de benim yaş civarımda olması tercihim
yaşıtımla ya da benden küçükle olmam en fazla 5 yaş büyüğümle olurum.
Kendimden küçük biriyle zor ama benden büyük birini sorun etmem
Akıl yaşı önemli. Zira zaman armutları olgunlaştırır
18 yaşından büyük, 45 yaşından büyük olmazsa sevgili olurum
Sevgili olmam, partner olurum. 15 aşağı 5 yukarı sorun olmaz
Üç beş yaş küçük ya da büyük farketmez en iyisi yaşıt
Maximaximum 10 yaş. Minimum 2-3 yaş. Kendimden küçük istemem. Erkek geç olgunlaşıyor.
Kendimden küçükler genelde ilgimi çekmez bu hep böyleydi ama sitede belirli başlı kişiler var mesela dikkatimi ilgimi çeker sende onlardan birisin her anlamıyla inanılmaz bir detaysın :)
benden kucuk olmasin da fark etmez cocuk bakmiyoz ya
Ben 23 yaşındayım. 23 yaş ya da altına açığım 😀
Zengin emekli olduğu sürece yaşı sorun değil
22/35 arasi iyi bence. Hatta 22 yi 23 de yapabikrim belki 24 bilmiyorum
Benden en fazla 6 yaş küçükle olurum ama şimdi değil tabi 6 yaş ileride büyük de 3-5 en fazla
Yaşımdan 2 veya 3 kendindşmden büyük bşrkere oldu o da 3 yaş büyüktü
17 yaş aramız. Mutluyum. Ama illa şöyle olsun böyle olsun demek doğru değil bence
@EşrefVtec karşı taraf
10-12 yaş max büyük olabilir 2 yaş max küçük olabilir bence
5-6 büyük 3 küçük.
Valla 27 yaşındayım 28 ve üstü diyorum ben jskzjxkd
Hayalim 90 ve üstü takan kızla sevgili olmak. Yaşından bağımsız
Yaşa değil başa bakarım yani kafalar uyuyor mu uyum varsa yaş hikaye
Kendimden 13 yaş büyük biri ile olmuştu ayyy kabus yaa ama ideali 5-7 bence
Kendimden 5 yaş büyük biriyle birlikteydik gayet iyiydi
Senin pp yi gören dedeler bile yürür sana.
Yürenecek kadınsın (Pp gerçekse)
Yani şahsen 17 ye kadar okeyim 😅ama benden büyük de max35/37 olabilir yaşı seks için diyorsak 40/42 olabilir
Çıtır severiz dfdf
Sana şöyle 60 lik çıtır ufff
Yani kendi yaşıtlarımla olurum herhalde
28 yasindayim 18 lik severim
En küçük 20 en büyük 40 olur
En fazla 6 olur 7 bile olmaz yaş takıntım var.
Önemli olan enerjisi ve Aurası :)
Küçükle olmam. En fazla da 5 yaş büyük olabilir.
Benim öyle takıntım yok zeka uyumu varsa sorun yok
Max 40. 36 yaşındayım
Büyük olmaz 6/7 yaş küçük olmalı
Yakışsın kafalar uyuşsun
5-6 yaş farklar olabilir
10 aşağı 5 yukarı olabilir
5 yaş küçük 2-3 yaş büyük
ilişkide yaşa takılmam.
Benden 1 yaş büyük 5 yaş küçük
5 yaş büyük olabilir ve benden 1 yaş küçük maks
22-23ün altı olmaz, 30 un da üstü olmaz
En fazla 7 en az 3,4 büyük.