Seven insan kıskanır.😌
Erkekler
Kadınlar
Karışık😂
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Seven insan kıskanır.😌
İkisi de kıskanç ama tarzları farklı. Erkekler daha çok sahiplenme ve ani tepkiyle belli ediyor, kadınlar ise duygusal detaylara takılıp içten içe daha uzun süre yaşıyor. Genel olarak kadınlar biraz daha kıskanç duruyor ama bu kişiden kişiye değişir.
Kıskançlık 2'ye ayrılır; kadın erkek fark etmeksizin , birincisi hastalık derecesinde sözde kıskançlıkdır aslında ortada saçma sapan sebeplerden özgürlüğünü kısıtlar seni elinin altında tutmak ister bunaltır. Zaten böyle bir ilişkide uzun süre yürümez biter çünkü kişiyi tüketir, hem bedenen hem duygusal olarak. İkincisi ise gerçekten kıskanmaktır evet birey kendinin nerde nasıl davranacağını ne yapıp yapmamasını ters şeyleri doğrusunu bilir , karekter sahibi kişi hayatında ki zaten neyin doğru yanlış olduğunu bilir ve ona göre davranır, aslında temelde olması gereken şey ise birbirine verdiği güvendir. Aklı başında olan insanlar ve boş muhabbetlere olaylara birbirlerini darlamaz ilişkide uzun süreli ve daha net ilerler.
genelde kadınlar biraz daha fazla kıskançlık gösterir, ama erkekler de az değil 😄
Kadınlar daha çok “acaba ilgisi kayıyor mu, duygusal bağ kuruyor mu?” diye takılır.
Erkekler ise “başkasıyla yakın mı, bana rakip var mı?” kısmında tetiklenir.
Ama işin özü şu: kim daha çok seviyorsa, o daha çok kıskanır.
Seven insan kıskanır.
Kadını erkeği yok. Karakter olarak ben kıskanç biriyim ve sevdiğimi kıskanırım. Normal olan insanın sevdiğini kıskanmasidır. Kıskanılanda sikayet etmesin otursun seviliyorum diye sevinsin bence😀
Seven insan gerçekten kıskanır, orası net ama dozajı önemli 😌 Bence cevap kesinlikle: Karışık 😂 Çünkü herkesin geçmişi, özgüveni, ilişkiye bakışı çok farklı. Erkeklerde “sahiplenme” diye kodlanmış kıskançlık varken, kadınlarda daha detaycı ve duygusal bir kıskançlık oluyor gibi geliyor bana 💅 Peki sen kendi ilişkilerinde hangisini daha baskın gördün, itiraf gelsin 😏💕
Cevap
22Cevap
Kadınların kıskançlığı kaliteli oluyor. Erkekler kıskandığı zaman tam bir öküz oluyorlar.
Dozunda olunca güzel ama o doz kaçınca çekilmez oluyorlar.
Biz kadınlar naif kibariz kesme tahtasına yatırır güzelce simetrik şekilde keser biçeriz. Erkekler öyle mi? Gözümde canlandı bir an rast gele sallarlar her yer batar
🤔 bence ikiside eşit abi 😅 amann seven insan kıskanır, kadını erkeği yok 😌
Ee olması gereken bu abi 😅
Seven kıskanır yaa bunun cinsiyeti yok 😃
Altın değerinde sözler bunlar yaz bir köşeye lazım olur shshs
Kadınlar daha kıskançtır
kadınlar.
Erkekler sahiplendikleri kisiyi kiskanirlar, kadinlar herkesi kiskanirlar :) Yolda gordugu tanimadigi kadini bile guzelliginden veya tarzindan oturu kiskanabilirler. Potansiyel var.
Kadınlarda kıskançlık duygusu daha fazla örneğin erkek kıskanır ve bir noktadan sonra uzatmaz ama kadınlar susmuyor. 😂
Daha çok seven kimse o daha çok kıskanır.. Kimi de kıskanır ama kıskandığı şeyi kendi yapar.. Böylelerine de karaktersiz deniyor..
Kadınlar daha duygusal ve detaycı oldukları için çok belli etmeseler de bence daha kıskanç olur….🙃
Bence eşit seven insan kıskanır kiskananlara selam olsun sksksmdns
Karışık diye cevapladım bunu çok kıskanç erkekler de var çok kıskanç kadınlar da
😂 kim demiş onu ya
Hiçte bile erkekler çok fazla kıskançlar
Ama erkekler kıskançlıkla kısıtlayıcı olabiliyorlar kadınlar böyle olmuyor ki 😅
Bunu kabul edemeyiz biyifindi 😅
Biz de kısıtlarz o zaman siz erkekleri
Yiooo demek daha bişey görmediniz ya😂
Kıskançlık iki şekildedir. Aşkta seven ama diğer konularda nefret olan ve en çok kadında vardır
Seven daha kıskanç. Seven kıskanır. Kıskanmayan deyyustur zaten
kadınlar herşeyi kıskanıyor erkekler sade kendi kadınını
Valla normalde olsa erkekler derdim ama artık erkekler de ipin ucunu kaçırmış salmışlar resmen o yüzden biz biraz daha baskın oluyoruz sanki kıskançlık konusunda
Cinsiyete göre değil bence insanın karakterine göre.
Erkekler çünkü hayır bile kabul etmeyip öldürüyorlar
Kimin sevgisi daha çoksa o bence kontrol isteği oluşması daha yatkın olur
Bence kadınlar çünkü kendimden biliyorum kıskanırsam gündüzü/geceyi kendime de zehir ediyorum ona da
Bence kıskançlık cinsiyet işi değil, seven herkes kıskanır zaten.
Yapı meselesi ama seven kıskanır hocam doğalı budur
bence kadınlarr. hem sevgilisini hem de hemcinsini fazlasiyla kiskanma kabiliyetine sahip
Burada ilgi çeken bir yorum olunca abazalar ona şimdi ne yazmıştır diye bile kıskanıyorum
Ben askslsslslk
Yok ya şaka yaptım kimseye bulaşmayım diyerekten😅
Çokta kıskanç değil sadece saç baş yoluyor. Bir de yolda yürürken bana bakan birine ne bakıyon la hayıydıy kaydeş dedi o kadarcık yani lşadlaş
@Təntənõviç alakası yok kimlerle neler ettin bırda bi gün laf ettim mi bi gün😅
Bir gün etmedin Allah var şimdi hakkını yiyemem şalksdşlsadşljk
@Təntənõviç son yaşanan gelişmelerden sonra ne yapsan en doğrusudur en iyi bilen sensin diyorum
sakdjsakdkaskdlasdjksa ufacık bir detay takılmayalım nolur şlasjda
@Təntənõviç bi an selam diye dolaptan falan çıkacaksın diye bekliyorum😅
Keşke yanımda olsan diye dua etsen belki selamun aleyküm diye girebilirim içeri şlaskdşlsaişdl
@Təntənõviç ederim sen dersen tabi peki
Ben hep ediyom zaten ki
Kadınlar genelde daha bi kıskanç, erkek kıskanmaya başlarsa zaten sorun çıkarır ilişki milişki kalmaz 😬😬
Kadınlar bana göre
Erkekler
Yo erkekler ottan pohtan kıskanıyorsun
... uz jdfjkd
Sen sus
Ben hiç susmam
O zaman sus erkek kişisi
Tamam :D
Sussana dkf
Dedim say sus bye djfj
🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Nasıl kadınlar erkekler 2 kat daha kıskkançtır
Ben daha kıskancım 😂
Cinsiyeti yok bu duygunun bence kimin kaybetme korkusu fazlaysa onun kıskançlık düzeyi daha yüksektir
Hiçbiri ozguven eksiği olan 1, kaybetmekten korkan 2
Kadınlar kıskanç
Cinsiyete göre olduğunu sanmıyorum
Ben artık kıskanmıyorum😬
Kadınlar daha kıskanç.
Kadınlar bence
Kadınlar her konuda 1.
Seven insan kıskanır
Hangisi daha çok seviyorsa o
Karışık bence
Çok seven kıskanır ama abartılmamalı ula
Kadınlar iki sıfır önde