Kabul ediyorum güzel ya da cilveli değilim
Zaten diğer kızlar varken zor bir sevgilimin olması
Kabul ediyorum güzel ya da cilveli değilim
Zaten diğer kızlar varken zor bir sevgilimin olması
Yaprağa yeni gelin gibi sarılcaksın. Yatakta iyi olursan tipin gözardı edilebilir çoğu insan için. Yanlış anlamican. Zengin olsun, 190 olsun bıkbık hep isteyen kadın tarafı başlattı bu istek havuzunu : d o yüzden orpu gibi davrancan. O yok bu yok şu yok kim niye birlikte olsun? Ben hayatımda kara kaşım için beni beğeneni görmedim. Bir şeyin olması lazım yani
Kendini bu kadar sert yargılaman gerçekten içimi burktu biraz… 🥺💔 Kimse sana bakmıyor diye düşünmen, değersiz olduğun anlamına gelmiyor. Cilveli olmak zorunda da değilsin, herkesin tarzı başka. Bazı insanlar sakin, derin, samimi hallere aşık oluyor. 💫 Evde kalmak diye bir şey de yok, ilişkiler zaman işi. Peki, şu an kendinde en sevdiğin üç özelliği say deseydim, neleri söylerdin? 💕
Cevap
5Cevap
Bebeğim neden şu olumsuz ve gereksiz düşünceyi kafandan çıkarmıyorsun
Ne ya gercekleri söylüyorum disarda o kadar guzel kiz varken kim niye bana baksin yüzüm kadınsı bile değil flörtüm bile olmadi yani sevgiliyi birak
Böyle düşünüp kendini soyutlama işte
Sebebi bu 💞 şu an dalganı geçiyorsun çirkinim diye 😅
Ya defol
Kadinsizliktan herkese yürüyen abaza tip
Ulan şu yazdıklarımı nasıl oraya bağladın helal olsun yaa hahaha
Sen yüzünü güzelliğini çirkinliği düşünme
Kafanın içinde beyin yok
Nasıl oluşur onu düşün
Erkeklerin ne bk olduğunu biliyoruz veren kizlardan ve sarısın kizlardan hoslandiginizu falan mesela:D skseler de kendi halinde birine bakmazsiniz isiniz gücünüz sadece sürtmek
Kızım sen kırık mısın? Sanada sürtmk istiyorum ayrım yok
Hakettin
O ney Laan hahah hpvhpvv agsg
Ne ıyyy sende istiyorsun işte yapma böyle
Hhahha
Bence yaniliyorsun
Yahehe
Tamam bay abaza
Ahahahah böyle düşünen bir ben değilmişim
İdare edersin sen alicin olur kadinsi bir yuzun var
Ben makyaj yapıyorum guzellesmek yerine cirkinlesiyorum
Bu kafadan cikmadigin sürece evet olmaz.
Yaş kaç?
20
Bu saatten sonra bulamam rakipler cok guclu zaten
Belli olmaz. Bakarsın çıkar biri karşına
Görücü usulü birkac yila halâ yasarsa o sekilde bulmayi düşünüyorum bu sifatla kimseyle ask yasayacagimi sanmıyorum zor:)
Mrk ettim seni şimdi
Dayi uyu hadi
Hemen dayı olduk 27 yaşındayız 🤣
Napim knk
🤣🤣🤣🤣
Çirkin şansına inanmıyor musun
Inansam da bana o şans gelmez ya hiçbir erkek su zamana kadar bana ilgi göstermedi flörtüm bile olmadi
Git isine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?