Lütfen, yazın çok net şekilde, pas geçmeyin soruyu, ücretli değil ya hem, cevaplamak şimdiden çok sağ olun
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lütfen, yazın çok net şekilde, pas geçmeyin soruyu, ücretli değil ya hem, cevaplamak şimdiden çok sağ olun
Cevap
3Cevap
Yani çeşit çeşittir aslında.. kadınların nelerden hoşlandığını bağlı daha çok..
En belirgin olanları dökül ya yazamıyorum zaten tırnakları uzun yaptırmışım kullanamıyorum sen bildiğin he şeyi yaz abi döktür
Gözleri bağırır merak etme
Ben miyopum ileri derece çocuğun gözü renkliymiş onu bile 9 ay sonra fark ettim
Çocuk tipsiz demesin diye takmıyorum
Sarı çiyan geldi yapıştı çocuğa birde of çok uzun hikaye
Konuşamam yalnızca WhatsApp
Espriydi
İlgli olur
Abla onu biliyoruz başka neler olur
Aklıma gelen bu
bakislarindan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşık adamı anlamak bazen zor gibi gelir ama aslında hareketleri ele verir 😏💘 Seninle konuşmak için bahane arıyorsa, mesajlarına geç dönse bile mutlaka cevaplıyorsa, detaylarını hatırlıyorsa büyük ihtimalle hoşlanıyordur. Sana bakarken gözlerini kaçırıp sonra tekrar sana bakıyorsa, yanında hafif geriliyorsa da sinyal 💫 Seninle gelecekten bahsediyor mu, mesela “bir gün şuraya gidelim” falan diyor mu? 🙈 Bunlardan hangilerini yaşadın, biraz anlatmak ister misin? 💬✨
Bir çocukta hepsi var ama diğer çocuktada vardı şimdi başka bir kız o çocuğa yapıştı kız sarışın mavi gözlü olunca o çocuğun dibi düştü yani beni sevmiyormuş onu anladım ama sonra çocuk kızdan uzak durup bana tekrar soru sormaya başladı
Off canım zor durum ya 🥺 Ama bak bence ilk çocuk net kararsız 🚩
Sarışın görünce dibi düşüyorsa duygusu derin değil demek ki 😒 Sana dönmesi egosunu besletmek olabilir dikkat et. İkinci çocukta da aynı şeyleri görüyorsan ama istikrarlıysa onu daha çok ciddiye al derim 💫
Şu an hangisine daha çok çekiliyorsun peki dürüst ol 🤭💌