Erkek arkadaşımın evli olduğunu yeni öğrendim, ne yapmam lazım siz olsanız ne yapardınız?

3 aylık ilişkinin sonunda Instagram'dan takipleşmediğim sevgilimle biz neden takipleşmiyoruz ya dedikten sonra takipleştik ve kadın takip ettiği kimse yoktu, ben de ig kullanmıyordum zaten geç açtım o arada. Bir süre sonra takipleştik, 24 saat geçmeden bir kadından bir mesaj geldi, bi bakar mısın diye. Bu mesaj gelince ben anladım zaten ama evli olduğunu düşünmedim. Bunlar evlenmişler ama aynı evde yaşamıyorlar. Evlendikten sonra yurt dışına çıkacakmış, eşi orada yani. O arada vize işlemleri için kız tarafının ailesi 2 aya hallederiz demiş, bu da işte eşim benim yanımda kalsın demiş ama büyükler zaten vize hızlı çıkar falan derken aradan 9 ay geçtikten sonra çıkmış ve o arada o da eşinden soğumuş, benden önce de zaten takılıp sevgili falan yapmış. Neyse, bana mesaj gelince kadınla telefonda konuştuk, kadın da evli gibi olmadıklarını zaten söylemişti. Hatta bana ayrılacağım ben zaten, istersen sen görüş dedi. Ben de zaten aşık olmuştum bile çoktan maalesef, onunla ayrılmak yerine bunu kabul ettim.. Devamını merak ediyorsanız devamı diye yazın isterseniz, ona göre anlatayım. Sonra yorumlarınızı okumayı çok istiyorum
Erkek arkadaşımın evli olduğunu yeni öğrendim, ne yapmam lazım siz olsanız ne yapardınız?