Eski sevgilime borç verdim ben 40 bin şu an ayrıyız, ödeme için konuştum param olunca vereceğim bir kuruşun kalmaz falan diyor. Ben de icra davası açtım sizce kendi hemen öder mi
1 ay
Eski sevgilime borç verdim ben 40 bin şu an ayrıyız, ödeme için konuştum param olunca vereceğim bir kuruşun kalmaz falan diyor. Ben de icra davası açtım sizce kendi hemen öder mi
Ne kadınlar var be
Ne erkekler (!) var be
Verdiğini kanıtlar bir şey varsa elinde vermek zorunda. Elden sorun olabilirim EFT havale de ise Yargıtay genelde açıklama kısmına baka borç diye belirtilmediği zaman aleyhine olabilir. Lehine olması zorlasabilir
Mesajlar felan var borç olduğunu kabul ettiği sürece başladı zaten biraz gec olur belki ama sonunda alırım inşallah ama kendi önden öderse uğraşmam surecle
Şöyle yap o zaman.
Mesajlarda para istediği mesajları ve hemen akabinde varsa ibraz edeceğin dekontlarin çıktısını delil olarak sunarsan kolaylasir. O bu sefer verdiğine dair kanıtlamak zorunda kalır öyle bir durumda olmadığı için lehine çıkar en kötü ihtimal hesaplarına bloke konulur
Evet ben de oyle düşündüm
O 40 bin TL için değmez diyen gtlere kulak asma silkelesen cebinden bin TL çıkmaz yvsklar boş boş konuşuyorlar
Doğru söylüyorsun
Sevgilin yoksa arkadaş olalım mı
Bu durum ciddi, seni baya germiş hissettim, çok normal 😔 40 bin az para değil. İcra takibi başlatman mantıklı bir adım olmuş, aferin kendini ezdirmemişsin 👏
İcra başlatınca “hemen” öder mi kısmı tamamen onun şartlarına ve ciddiyetine bağlı. Maaşı, mal varlığı varsa haciz vs. devreye girebilir, ama süreç bazen uzun ve yıpratıcı olabiliyor. Seni oyalamasına izin verme, mümkünse bir avukattan destek al, en azından bir danışma bile çok şey netleştirir 💼
Sen şu an daha çok ne hissediyorsun, paranın derdinde misin, yoksa sana yaptıkları mı koyuyor? 💔💬
Cevap
9Cevap
Hesabı erkek öder diyen kızların düştüğü şu duruma bak.
Ben hiç onlardan olmadim hep destek çıkan taraf oldum
Ya kızlar siz bu kiz arkadasindan borc isteyecek kadar sunepe tipleri nereden buluyorsunuz hadi buldunuz nasil veriyorsunuz kafam almıyor kaç kere duydum senin gibi tipleri tokatlayan serserileri
Tokatlanmadim bence hukuki süreç başlattım illaki alirim
Tokatlanmissin işte alana kadar uğraş dur.
Öyle olacaksa vermeyin mnakoyim bir kızdan para mı istenilir
Güvendim verdim
Geçmiş olsun
Abi bende mi bi tuhaflık var bilmiyom, Bana niye yiyiciler denk geliyo hep yav
40 bin tl icin dava acmak pekte mantikli degil bence
Sigara parası için bile parasını istemeye çalışan lar var 40 bin az değil şimdi
40 bin tl miktar olarak fazla gozukuyor olabilir ama en basit bir davada bile avukat 45 50 bin tl civarinda bi para istiyecektir. Yani kâr değil zararına oluyor. Öyle bir sistem ki bu kendi parani alirken devlete aldigin paranin 2 katini odemis oluyorsun maalesef.
Avukata para vermedim davama bakiyor
xper seviyem yetmiyor mesaj atar mısın buradan bir arkadaşım bana ulaşamıyor yazmam lazım diğer hesabım biriyle tartıştığım için donduruldu
Süreç uzar. Arabulucuya bile gidebilir iş o tutarı ödeyemem derse.
İyi olmuş
Böyle beyinsizler çoğaldıkça işte fazla lafa gerek yok
Dolandiricilarla is ywpma sende
Alırsın bekle
Öder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?