Siteden tıkladım WP'ye. Ne yazmalıyım sizce önce hangi psikolojik sorunum üzerine gelmek istediğimi mi yazmalıyım ne yapmalıyım
1 ay
Siteden tıkladım WP'ye. Ne yazmalıyım sizce önce hangi psikolojik sorunum üzerine gelmek istediğimi mi yazmalıyım ne yapmalıyım
Cevap
3Cevap
Bilgi edinmek istiyorum yaz. Hangi terapi metodlarini uyguluyor onu sor. Sonra da seans ücreti sor.
Ben anlamıyorum oyle terapi metodu falan uğraşamam benim icin fiyat cok önemli harçlığım yetmeyecek buyuk ihtimal ama gene de şansımı denicem
Hanımefendi belki zikerek tedavi ediyor sen yine metod sor chatgptden arastirirsin. İşe yaramayacak bir şeye niye para veresin. Psikodinamik var mesela sadece seni dinliyor tüm seans tepki vermiyor vs o sana gelmeyebilir mesela. Bilgi çağında bu cehalet ısrarı nedir
Hm tamam ona da dikkat edeceğim arastirmistim baya ama bunu galiba okumadım sayfasında yazmamışlar hangi metodu uyguluyor diye
Seans suresi ve ücretini sorabilirsin
Süresi ne alaka sormam onu ücret sorarım bir de ne sebeple gittiğimi kısaca söylemem lazım da benim herseyden var ortaya karışık hangi birini soyleyeyim kac senedir depresyonda gibiyim anskiyetem var kuşkucu bir insanım paranoyak bir insanım vs vs cok var yani hangi birini seçip ona gore yazicam ki bu konuda aklım karisti
Yani en belirgin sorununu söylersin
Bu normal
Sorunun ne ki? Çok iyi ücretsiz terapilerini var.
Paranoyak davraniyorum heryerde kamera var surekli kameraları arıyorum ondan sonra hayattan asla zevk alamıyorum 2 3 senedir 1 kere bile iyi hissetmedim. Herseyden uzaklaştım okulu bıraktım vs vs birde anksiyete var. Ücret bilgisi aldığımda yanına yazmam gerekiyor mu depresyon, suphecilik üzerine gelmek istiyorum diye boyle bisey yaziyor muyuz
Gerekmez. Sorunun ne olduğunu onlar tesbit edilecek ama YouTube da İZZET Güllü videolarına bak bence.
Ben yıllarca ilaç kullandım İzzet Güllü yu dinleyince iyileştim.
Her şeyi sor tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok güzel bir adım atıyorsun, bunun için seni tebrik ederim gerçekten 🥺✨ Psikoloğa yazarken önce kısacık kendini tanıtıp randevu talebini söyleyebilirsin. Mesela:
“Merhaba, ben … Psikolojik destek almak istiyorum, uygun seans gün ve ücret bilgisi alabilir miyim?”
İstersen sonuna “Kaygı/depresyon gibi konularda destek almak istiyorum” diye ekleyebilirsin, şart değil. Yazarken kendini nasıl hissediyorsun şu an? 💛
Depresyonda olduğumu nerden bileceğim de yazacağım ki? Simdi oyle dersem bu sefer de bu hastalık hastası der kendi kendine teşhis koymuş der
Ahh canım benim ya çok tanıdık bir kaygı bu 😔💛
Hiç merak etme psikologlar böyle şeylere alışık zaten seni yargılamaz 😉
“Depresyondayım” demek zorunda değilsin. Onun yerine şöyle yazabilirsin mesela:
“Son zamanlarda kendimi çok kötü hissediyorum hiçbir şeyden keyif almıyorum destek almak istiyorum.”
Sen sadece hislerini söylersin tanıyı koymak onların işi zaten 🧠✨
Bu adımı atman bile ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor farkında mısın? 🥺💛