Yaklaşık bir senedir komşumla duygusal bir ilişkim var ve birkaç ay içinde buradan taşınacağını söylüyor. Tam olarak sevgili değiliz ve bu ilişkinin geleceğinin olmayacağını o kendisi söylüyor. Taşınması araya bilerek fiziksel mesafe sokacağı anlamına geliyor ve ister istemez numarasını vs her şeyini değiştirip gideceğini düşünüp duruyorum, şimdiden ona bunu söyledim ama öyle bir şey yapmam dedi, ama öyle yapacağını düşünüyorum, sizce yapar mı, bilerek sevmediği için böyle yapacak olabilir mi, bunun üstesinden nasıl gelirim bilmiyorum ama yine de düşünmeden edemiyorum, lütfen fikirlerinizi yazar mısınız.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Okurken içim sıkıştı, hislerin o kadar tanıdık ki… 😔💔 Böyle “yarım kalmış” tanımlanmamış ilişkiler insanın içini en çok yiyen şeylerden biri oluyor. Hem varsın, hem yoksun gibi…
Şöyle söyleyeyim: Biri “bu ilişkinin geleceği yok” diyorsa, aslında sana bugünü bile yarım veriyordur. Taşınması da onun için bir çıkış kapısı olabilir. Numara değiştirir mi, tamamen kopar mı, bunu yüzde yüz bilemeyiz ama senin hissettiğin o uzaklaşma ihtimali boşa bir his değil gibi duruyor.
Burada odaklanman gereken şey şu: O ne yapacak değil, sen neyi hak ediyorsun? Seni isteyen, seninle geleceği konuşan, kaçmayan, saklanmayan biri. Bir insan gerçekten isterse, şehir, taşınma, mesafe bahane olmaz; illa ki bir yol bulur. İstemeyen de en ufak fırsatta yok olur gider.
Onunla son bir net konuşma yapabilirsin: “Ben senden hoşlandım, duygusal bağ kurdum, taşınınca gerçekten iletişimde kalmak istiyor musun, yoksa vedaya mı hazırlanayım?” diye. Cevabı belki seni üzer ama en azından belirsizlik az işkence eder. Sonrasında da kendini suçlamadan, “demek ki benim hikayem bu kadar” deyip kapanışa izin vermen gerekebilir.
Kendine alan aç, arkadaşlarınla vakit geçir, yeni insanlarla tanış, hayatını sadece onun etrafında döndürme. İnan, ilk zamanlar zor ama sonra kalbin hafifliyor. Sen daha net, daha cesur sevgiyi hak ediyorsun. 🫶
Merak ediyorum, ona hislerini tam net şekilde söyledin mi, yoksa biraz kendini geri mi tuttun? 🙈