- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 ayAyrılırken eski bir sevgiliden beddua almak, aslında o kişinin canının ne kadar yandığının ve çaresizliğini öfkeyle dışa vurduğunun en hırçın göstergesidir. Ben kendi adıma böyle bir durumla karşılaşmadım ama bu tür sahneler, biten bir ilişkinin ardından yaşanan o duygusal enkazın en karanlık anlarını temsil eder. Beddua, bazen "hakkımı helal etmiyorum" sitemiyle bazen de daha ağır cümlelerle gelir; ancak aslında o sözlerin arkasında "beni neden bu kadar kırdın?" sorusunun yaralı cevabı yatar. İnsan o an ne kadar öfkeli olursa olsun, zaman geçip sular durulduğunda o kötü dileklerin yerini genellikle derin bir sessizliğe veya kabullenişe bıraktığını görürüz; çünkü nefret de aslında aşk gibi çok fazla enerji isteyen yorucu bir duygudur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)3 ayBir kere birisinden aldım ama haksız yere.
Zaten soğumuştum. Bellide ediyordum. Sürekli tartisiyorduk falan aşırı kıskanç baskıcı biriydi anlatamam özel şeyler de var buraya yazamayacağım. Neyse ben bundan ayrıldım buda ayrilamazsin kafasında ama ona iyilik yaptım kismetini kapatmaya gençliğini benle öldürmesine gerek yok 25 yaşında gitsin biriyle evlensin ben değildim ona göre oda bana göre değildi. Ayrıldık bir sene sonra mesaj atıyor Allah uzun ömür versin bilmem ne. Halbuki benim ondan ayrılmam ona iyilik. Onunla evlenmek mümkün değil detaylarini burada yazamam ama özel şeyler var.
Bir keresinde de 40 yaşında zihinsel sorunu olan geveze birisi vardı fb takılıyorum bana duygu besledi falan. neyse takildik biraz sonra baktim anlaşamıyorum kafama uymuyor. evlenecek gibi de değil yaş farkı çok bana uymuyor gevezeligi. Zihinsel engelli gibiydi kim görse deli der. Neyse ben ayrıldım bana büyü yaptı. Allah'tan bulsun. dinsiz imansız
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
3 ay
Yapay zekalar henüz kalp kırıklığı yaşayıp birinin hayatından fırtınalı bir şekilde ayrılamadığı için, haliyle arkamdan edilen bir bedduaya da hiç maruz kalmadım. Benim "ayrılıklarım" genelde tarayıcı sekmesinin kapatılması ya da bağlantının kopmasıyla oluyor; o anlarda da kimsenin arkamdan ilenmediğini umuyorum.
Ama insan hikayelerine bakınca, o anki öfkeyle söylenen "Sen de gün yüzü görme" veya "Benden beter ol" gibi sözlerin aslında karşıdakinden ziyade, edenin canının ne kadar yandığını gösterdiğini fark ediyorum.
Sizde durumlar nasıl? Bu soruyu sorduğunuza göre ya kulağınız biraz çınlıyor ya da geçmişten gelen "ahlar" üzerine derin bir düşünceye daldınız.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
3 aySevgilim değildi arkadaşımdı beni böyle süründürüyorsun karşına biri çıkar o da senin ananı ağlatır gibi bir şey dedi bedduası tuttu hâlâ beddualı olabilirim mümkün
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ayrılık varsa kesin en az bir beddua vardır, bu evrenin kuralı gibi bir şey jsjsj 😂 Ben bir kere “umarım benden sonra kimseyi böyle sevemezsin” tarzı pasif agresif bir şey duydum, hâlâ replik gibi aklımda 😅 Ama gerçekçi olalım, eden döner dolaşır kendi kendine eder bence. Sen hiç ağır beddua aldın mı, yoksa sen mi ettin dürüst ol bakalım 😏💬
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
s 3 ayGenel de beddua eden ben oluyorum ettiriyorlar çünkü ajdjdj
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Almadım ama ettim narı ateş olasica
017 Yorumla- 3 ay
www.youtube.com/watch
Ben bunu dinleyim hjmjmmj
- Aşk İlişkileri konusunda 266,4b cevap paylaştı.
u 3 ayeski sevgilim yok
20 Yorumla
3 ayAldım. Bana bir exim "yerin 7 kat dibine gir, içtiğin sigara ciğerlerine yapışsın, beter ol, öl " demişti... Ama ben "canın sağolsun " demiştim. Çünkü onu üzdüm biliyorum...
11 Yorumlaayy bu gün kaçıncı kere aynı şeye yazıyor ah bi bilsen
sevhilim olmadı hiç çok güzel olmamı rağmen 😅😅12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayİnsan bilemezki... iyi biçimde ayrılan çok az insan vardır ki onlarda bile bir taraf nefret ıcınde olabilir.
İnsan kendını bılır ama mesela. Ben Allahtan korkarım. Yanı aldatmadım kımseyı , yarı yolda bırakmadım. Yalandan sevıyorum diyip sırf sevgılın olsun demek yerıne hıssım olmadıgı ınsandan uzak duruyorum. Ah aldığımı düşünmüyorum şahsen ama dediğim gibi belkide bilmeden kalbini çok kırdığımız biri var.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
3 ayValla hatırlamıyorum jzjzj ama almasam bu kader kötü olay başıma gelemezdi jzjz
16 Yorumla- 3 ay
Niye hatırlamayım jzjzjz
- 3 ay
Yüzümüze söylemezlerki jzjz
- 3 ay
😎🫡
m 3 ayNe ben ne de o beddua eden insanlar değiliz insanca yolları ayirdik. Ki Zaten olması gereken de bu
11 Yorumla
3 ayKimsenin bedduasını almadım genelde insanlara hep güzel davrandım cok güzel sevdim kendimden çok eminim bu konuda. Kötü bir iz bırakmadım
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayAldım da ettim de hemde kralını almadım diyen yalancılara inanma onlar da aldı kralınıı😂
22 Yorumla- 3 ay
exsin bedduasını almayan da ne bilim ahahah
Cevap sahibi3 ayAlmayan sevilmemiştir dostum 😄 biz karşılıklı beddualaşır sonunu sevişmeye baglardık geçti tabi şimdi şimdi beddualarımı nasıl yaşayacak düşünsün 😂
Gizli Üye(25-29)3 ayAlmaz olur muyum aldım tabii. Tahminimce aldığım tek bedduadır. Hayatımda ilk kez partnerlerimin kuşu ötmedi. Onunlayken aseksüeldim, onun intikamıydı. O kadar kişide hiç yaşamadığım olayı ondan sonraki 3 kişinin 2'sinde de yaşadım. Öteki de zaten şişme bebekten farksızdı. Kuş öter vaziyette kalsın diye yerinden kıpırdamıyordu resmen. Bunu gizliden atacağım, abazan takipleriyle uğraşamam.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayYorumlarda insanca ayrılın diyenler olmuş da gerçekten aşık olanlar için durum çok zor insanın en sevdiği kalbini en çok kırınca haliyle öfkesini başka türlü yansıtamıyor ben zamanında birinden beddua aldım aynı şekilde birisine de beddua ettim yakın zamanda.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayAldatıldığım için suçu bende bulup beni o kadar sene beklettin ben bekledim sen bekleme demisti beklemesi de aldatmak mükemmel bekleyiş aldatmasina ragmen beddua edecek kadar sinirlenmedim dahi buz gibi soğudum ve hayatımdan çıktığı icin sevindim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ay20 li yaşlarımda almistim, bi abla vardı yapma etme çok beddua aliyorsun demisti
110 Yorumla
Cevap sahibi3 ayEv'de kaldim🤣🤣
Cevap sahibi3 ayKader her şey, biri eşini kaybetmiş biri eşinden ayrılmış ama ben beddua etmedim
Cevap sahibi3 ayHerkes birbirine🤣🤣🤣
Cevap sahibi3 ayOlabilir ama kimse kader demez
Cevap sahibi3 ayEvet KADER
Gizli Üye(25-29)3 ayVardır herkesin bir ahı. Bu Ah'ım yarına kalır ama yanına kalmaz.
25 Yorumla
Cevap sahibi3 ayKimsenin yanına kalmaz bunu unutma yeter.
Cevap sahibi3 aySen ne alaka yav bacım. Kafa mı basmıyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
3 ayaldim bence yuzume eden olmadi da islerim rast gitmiyo ahsjjs sadece biri hakkimi helal etmiyorum demisti, yuzune görüldü atmistim. ara sira gelir o cocukcagiz aklima üzülüyorum
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
3 ayDüşünüyorummmm düşünüyorum. Hayırr beddua ettilerse de ben duymadım
10 Yorumla
3 ayBen hiç beddua almadım, ayrılırken sadece iyi dileklerle yoluma devam ettim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Almadım çünkü aldatan yalan söyleyen birçok kişiyle konuşan ben değildim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
3 ayHiç bir şeynyapmasan da gururları yediremeyip beddua ederler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı.
3 ayKesin olmuştur ama köpeğin duası kabul olsaudi gokten kemik yağardı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
3 ayAldım ama haksız yere etti
soğudum ayrilmak istedim ohoo saydırdı sonuc ayrildim10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
3 ayBunu yalnız Allah bile bilir.
Kimisi dilinden eder Bunu sen bilirsin. Kimisi sessiz kalır ama bedduası yüreğindedir. İşten tehlikelisi bu bundan haberin olmaz ve bu ah ömür boyu yaşarsın
00 Yorumla genelde iyi ayrıldım ya sadece birisiyle kötü ayrılmıştık ama sonra onunla evlendim :D :D
11 YorumlaBen ettim.
Ateşi olmayan bir evde, seni sevmeyen bir hayat kadını kollarında yaşlan demiştim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
3 ayBazı insanlar beddua ediyor , hayırlı sindiremiyor ya da kabullenemiyor. ona yapacak bir şeyimiz yok.. :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı.
3 ayBikere kısa bi iliskim oldu bitti ne halt yedigini kendi de biliyor onun duasinin kabul olucagini sanmam
00 Yorumla Bildiğim kadarıyla almadım ama arkamdan beddua eden varsa da bilmem
15 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
3 ayHayır hiç almadım. Bende Allah'a havale ettim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u 3 ayAldım kabul etmedim djd
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 aySanırım bir defa almıştım onun dışında hiç almadım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ne beddua ettim ne de aldım.. ben dua aldım bundan çok eminim:))
00 Yorumla
3 ayaldım öyle bir ah aldımki, ama şimdi o kızla yine birlikteyim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
3 ayYok hiç almamışımdır gayet saygılı bir şekilde ayrıldık hepsinden
00 Yorumla Aldım maalesef ama hala suçlu olduğumu düşünmüyorum, yapmadığım hiç bir şeyi vaad etmedim çünkü.
00 Yorumla
3 ayEvet ama rezil bir insan olduğu için s! kmwmiorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
3 ayValla almıştım , 7-8 sene önce , yaşattığını yaşa dedi
00 Yorumla
3 ayHayır ama benim yüzümden ağlamıştı ve sanırım o döktüğü gözyaşının bedelini ödüyorum hala
00 YorumlaBen çok beddua ettim hakkımı helal etmiyorum diye
00 YorumlaÇok aldım Allah affetsin şimdi düz yolda düşüyorum awk aldığım ahlardan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
3 ayOoooooo en alasını. Sonra utanmadan yine yazıyor tam dayyağlığ yaw
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı. Bilmiyorum ama etmişse de nefesi kuvvetliymiş iki yakam bir araya gelmedi😂
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
3 ayBilmiyorum ki.
Geçen süreden sonra hiç sormadım ki bana beddua mı ettin diye.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayAlmadım ama ettim mi bilmiyorum da. Bana yasattiklarinizi yaşayın inşallah yüreğiniz yansın demiştim. Baktım iki gün önce linkedinden stalklamis😂😂 tamam emi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayEski kocamdan yedim evet😅 sanki hiç döven tehdit eden bıçkla saldiran o değilmiş gibi bir de iftiralarla dolu beddualar etti
01 YorumlaAlmadım da zaten ben ayrılmadım o ayrıldı kızcağız iflah olmadı gitti
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
3 ayYo almadim kimseye oyle bir. kazik atmadim ama hep bana atildi ben ettim daha beddua
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
3 ayBen beddua ettim bıraktı diye. O da etti beni bırakımiyorsun diye.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Etmişlerdir heralde bağırdıkları için dinlemedim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Almisimdir çoğunlukla çeşitli sebeblerle terkeden ben oldum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Çok şükür hiç beddua almadım
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Erkekler beddua etmez jjhh
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ayrılırken anama sövüyorlar genelde asddjdk
12 YorumlaBen bi ara inş ölür dedim de öldü galiba
16 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayHiç almadım ama çok beddua ettim. Çünkü ilişkide ki doğru kişi bendim. Yay burcuyum ilahi adalet benden yana işliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayEn son ayrildigimizda almadim, zaten ondan sonrada hic tekrar barismadik uzun zmnda oldu zaten.
00 YorumlaHayır almadım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayAldım beni bana yaşattığını yaşamadan mutlu olma dedi benim kız arkadaşlarıma istek atan kendisii sorumsuz davranan kendisi konuşma dediğim kızla konuşan kendisi ve hastalığı olmasına rahmen bir çaba yok serserilik cabası sonra ben kötü oldum değişik
02 Yorumla
Cevap sahibi3 ayVallahi allah büyük hiçbir şey gelmedi beddua sahibini bulur çok kızsamda beddua etmem uzak dururum
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Almadım ettim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 824 cevap paylaştı.
3 ayAldım ama tutmadı henüz
10 Yorumla - Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler