19 yaşındayım hep büyük erkekler ilgimi çekiyordu hiiç sevgilim olmadı ama hep onları beğeniyordum yani ama çoğu insan seni kullanırlar hiiçbiri gerçekten sevmez diyor acaba gerçekten öyle mi
1 ay
Normal aslında. Çevremizde ergenleri sık görüyoruz. Olgun erkek ilgimizi çeker çünkü düşünceler olgundur, hayata gerçekçi bakar hayal dünyasında değil. Genelde iş vb bunları sağlamıştır düzeni disiplini vardır. Şöyle örnek verebiliriz yaşıtlarımız babasının parasıyla gezip tozarken bir işte dahi çalışmazken, olgun erkek kendi parasını kazanır işinde gücündedir. Karakter olarak oturmuş olmaları vb.
@PinkLovessss hihihi
@Embapetripleregel?
Genelde liseliler falan yaşıtlarını sever onlarla takılır sonra mezun olur biraz zaman geçer boş olduğunu anlar o günlerin o yüzden biraz daha olgun insanlarla takılır sonra onlarında amacının cinsellik olduğunu düğün yönünde bir adım atilmadigini görür kendi kabuğuna çekilir ondan sonra kız biraz daha yoğun günler geçirir ev olsun iş olsun aile olsun yoğun geçer ondan sonra haftalık aylık sevgililer yaparak hem duygusal boşluğunu giderir hemde cinsellik yönünden birbirlerini kullanıp rahatlarlar ondan sonra hayatına biri girer 5-10 yaş büyük onunla evlenir
Genc bir kiz olgin erkek tarafaindan kullanilir degersiz esya gibi kenara atilir
Defalarca böyle insanlarin derdini dinledim
Kızım aklimi başına al , ne bekaretini nede vucudunu nede kalbini 5 yas aralgii disindaki birine verme uzulursun belki 5 yas bile fazla
zaten hiç öyle şeyler düşünmüyorum Sadece ilerde eğer sevgili yaparsam ciddi ilişki bunun yaşı büyük olgun birisi olmasını isterdim
Sana hüzün getirir
Kafa yapilari zihin yaslari yakın olması gerek
Söylüyorum, uymicaksin hayat sana bunu öğreticek
Gerçekten doğru söylüyorlar. İnan öyle bir devir ki kimse karşısındakinin duygularını düşünmüyor. O yüzden çok dikkat etmem lazım. Şu mesajını da bile sana bir sürü yazanlar olacaktır kesinlikle dikkat et
Genç yaşta olgun erkeklerden hoşlanman hiç garip değil, karakter meselesi bu 💁♀️✨ Ama çevrendekilerin uyarısının da bir sebebi var: yaş farkı arttıkça güç dengesi kayabiliyor, bu da seni daha kırılgan yapıyor.
Seni gerçekten sever biri zaten acele etmez, baskı kurmaz, gizli saklı takılmaz. İçine sinmeyen hiçbir şeye evet deme, sınırlarını hep koru. Peki aklındaki yaş farkı kaç, mesela 5 mi 10 mu? 💬💖
Cevap
34Cevap
Kullanmak konusu genç ya da olgun erkek diye ayrım yapan bir konu değil. Karaktersize denk gelirseniz zaten yapacak bir şey yok
Sana değer veren saygı gösteren kimse seni kullanmaz. Çok aşırı yaş farkı da doğru değil
neden kullansınlar, sevmesinler. onlarda insan sonuçta, ayrica daha akılları basinda olgunlar adi ustunde. ergenlerden daha hakiki seviyorlarrrr
Kullanan genç olsa da yaşlı olsa da kullanır burada önemli olan senin sadece şu anlık düşünmemen on yirmi yıl sonrasını da düşün
İlişki ile yaş arasında bı alaka gormuyorum. 40 var 40 var. Ben de kırka gircem 21 yaşındaki kardeşim abi yeter eve gidelim diyo 😄
Seni
Ciddi ilişki niyetiyle tanımak istesem ne dersin
Gerçekten sever ama evlenmeyebilir. Konu uzun dinlemek istersen bir ara muhabbetini yapalım
kimse kullanmaz sen ne istediğini bilirsen güzel anlar yaşarsın
Olgun erkekleri beğenmen hiç garip değil, hepsi seni kullanır diye bir şey yok.
garip değil ama toplum tarafından yargılanırsın ciddi ilişkiye dönerse. her erkek kullanmaz, benim gibi sevebilecek olanlar da var emin ol. Burcun nedir?
Gayet normal. Ben de genç kadınlardan hoşlanıyorum.
31 yaşındayım sana nasıl geliyor yaşım ne hissediyorsun
Şefkat huzur ve işi bilen birini istiyor
Evet
Aynen öyle
Garip değil ama arada 8 yaştan fazlasi sıkıntı
Bu zamanda normal artık aşk yok mantık evliliği oluyor onun için. Artık olgunla beraber olmak garip deyil
Kadın olgun ister o yüzden büyük tercih eder
Olgun iyidir ya ama yaş olarak değil dmdndn
Ğwşsüwşwğwpğw nasıll
hayır sadece tercih kimse kimseye karışamaz
Senin bileceğin iş
değil ilgi gördüğün için
Geçici bir durum..
Nefesini keserler dikkat et
Niye
yoo niye kullansınlar. öyle bi kural mı varmış
Harbiden mi ciddimisin
İmkansız olan bazı hayallerin böyle genç bir kıza çıktığını biliyor musun
Hayali bile zevk seven mükemmellik
Kedi annesisindir de sen kesin
Neden garip olsun
Normal
Olgun tanımın ne
Öyle tabiki
Tanışmak için bir şey yapıyor musun
Ben zaten sosyal ve utangaç birisiyim ama şu an sevgili aramak gibi bir derdim yok erkeklerin ilgisini de pek Çekmiyorum sanırım
Yani bunu bilemezsin konuşmadan 😉
Doğru Ama genel olarak pek güzel değilim Zamanla belki İstediğim kişiyle tanışırım
Sen öyle görüyorsun ama başkası bambaşka görürü kendini böyle düşünme elbette şeninde hayranların vardır
Ne hayranı ya erkeklerin midesini bulandırıyorumdur
Çok abartıyorsun biraz konuşmak ister misşn
Hayır abartmıyorum
Çkym gzlden ya z
Hayır
olgun derken yas kac
Bilmem 30 35 40 falan
cok fazla ya o yaslar ben de o yaslardaki adamlari begeniyorum ama asla beraber olamam
28 uygunmu senin içşn
Yo değil
Kaç yaş mesele
Ne kadar olgun
Çok normal
Öyle öyle
Normal
Karakter meselesi o
Eklesene
Anormal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?