sevgilimle bir bankta. pusuyorduk sonra karşı evde camdan bi teyze çıkıp bağırdı bize ahlaksız falan dedi, biz kimseyi rahatsız etmiyorduk? sizce haklı mı orası onun evinin önü diye bize karışabilir mi
1 ay
Kamuya açık bir alanda başkalarını görüp yorum yapması genelde serbesttir; siz mahrem bir durum içinde değilseniz komşunun haklı olduğunu söylemek zor. Ancak ortam sessizse ve siz rahatsız edici bir şey yapmadıysanız, söz konusu davranışı gereksiz ve kaba bulabilirim.
Yani ulu orta yerde özellikle mahallede ev önünde bu hareketleri yapmak milleti rahatsız etmekten çok insanlara saygısızlık hatta terbiyesizlik olarak bile algılanabilir. Yaşınız reşit yani bir otel veya bir ev ayarlayıp orada daha rahat hareket edebilirsiniz ama daha ilerisine evlenmeden önce gitmek pek doğru olmaz.
kıskançlık işte. kendi yapamadığı şeyler için sana hesap soruyor. sen ne kadar öpüşmekte özgürsen oda özgür ama netiece siz kendi kendinize takılırken o sana psikolojik baskı yapıyor. bunları maalesef bu ülkede anlatamazsın. herkes ahlak bekçisi olur bir anda
Normalde karışamaz ama bu ülkede karışır. Bizim halkımızın ahlak anlayışı yozlaşmış. Yolsuzluk olsa, hırsızlık olsa o pencereden çıkıp bağırmaz. İki zararsız gencin birbirine sevgi göstermesine katlanamaz ama
cok haklisin
Teyzenin tavır kesinlikle saygısız ve kaba, haklı falan değil 😒 Kamuya açık bir yerde oturup sevginle pusman kadar normal bir şey yok, kimseyi rahatsız etmiyorsan kimsenin sana ahlaksız deme hakkı yok. Evimin önü diye orayı kendi özel mülkü sanan komşu modeli işte 🙃 Sen yine de tartışmaya girme, enerjini buna harcama derim. Böyle durumlarda ne yapacağını bilemeyince genelde donup kalıyor musun, yoksa cevap verir misin? 💬
evet napacsgimi bilemedim donup kaldim
Çok normal donup kalman bak 🙈 İlk kez olunca insan ne diyeceğini şaşırıyor 💔💭
ne yapmaliydim sence
Cevap
16Cevap
+40 Türk halkının %99.99’u çöp. Türk’ün gözünde Afgan neyse İsveçli’nin gözünde de Türk o’dur. Acı ama gerçek. Kendisi kesin kocasından dip bucak kaçan, aldatılmayı sonuna kadar hak eden bir inektir.
Yiyişiyorsanız haklıymış, normal duruyorsanız gereksiz
yiyisiyodukta birini rahatsiz etmiyoduk
Kapalı ortamda yiyişin arkadaşım, herkese açık alanda olmaz o iş. Her şeyin bi usulü var.
kapali ortam soyle bana
4 duvar arası neresi olursa, olmadı ormana dağa git onuda biz mi diyek
Ne o sokak ortasında köpek gibi
Bu tür yakınlaşmaların dışarıda, ulu orta yapılmasına bende karşıyım..
Artık nasıl öpüşüyorsanız, teyze 2 km öteden anlamış işin $ikişe gittiğini
Herkese açık alanda olmaz. Orası yeri değil. Sadece bagjrmamsk tercihi olabilirdi
Bu gibi durumlarda empati yap ebeveynsin ve çocukların var rahatsız olurmuydun
cocuklarinin onunde veya birinin onunde yapmadik banktaydik diyorum durup bakmayan biri gormez evden camdan izlemis kadin
kimse penceresinden baktığında sizin öpüşmenizi görmek zorunda değil. teyze haklı
Beni emcükleyen yok diye yapmıştır
Ahlaklı teyzem gel ogret deseydin
Karışamaz.
Herkes ahlak polisi olmuş mımına koydumun memleketinde
Az bile demiş.
Ne yapıyorsunuz ki oturmaktan başka
karışamaz
Haksız
Teyze haklı
Haklı.
Haklı. Mahallenin bereketi kaçar
He ya okşuyolar birbirlerini. Sonra cenabet censbet geziyorlar mahallede