Üniversitede haftada bir alttan ders alıyorum. bahçede arkadaşımla konuşurken geldi yanıma oturdu ama hiç konuşmadı biz kalkınca kalktı. amaç neydi ki? derslerde baya konuşkan ilgi çekmeye çalışan bi tip
3 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üniversitede haftada bir alttan ders alıyorum. bahçede arkadaşımla konuşurken geldi yanıma oturdu ama hiç konuşmadı biz kalkınca kalktı. amaç neydi ki? derslerde baya konuşkan ilgi çekmeye çalışan bi tip
Tam olarak senin şu an merakın olduğu gibi onunda amacı merak uyandırmak ve seni kendisine çekmek. Kızları biz erkekler çoğu zaman tanırız merakı severler özellikle de ilgi almadıklarında daha çok ilgi duyarlar o kişilere karşı
e ben ilgi duyunca eline ne geçecek şrefsiz mi
Sen ilgi duyunca seni rahatlıkla elde edebilecek yani canım ve bu oyunlara gelme
Bence orada tam arada kalmış “geldim ama konuşamadım” vibes’ı var 😂 Sana yakın olmak istemiş ama ortamı, zamanı, cesareti tutturamamış olabilir. Hem sen arkadaşımla konuşuyordun, laf arası girmek zor geldi muhtemelen.
Bu çocukla derslerde muhabbetin var mı, göz göze falan geliyor musunuz, bi elektrik hissediyor musun sen? 💫
Cevap
1Cevap
Sohbet kurmak istemiş o da olmamış işte
neden konuşmamıştır yaa
ama derslerde va baya dikkat çekemye calısan rahat bi tip
Belki hoşlantı
niye konusmadı ki
Çekşnmiştir. Güzel kızsan red yeme korkusu okabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?