Sohbetin uyduğu bir kadınla duygusal ilişki yaşamak isteyen erkekler yok mu burada? Kimse ciddiye almıyor mu bu siteyi? Herkes sadece kötü yanlarını ve sapıklıklarını mı gösteriyor burada? Özen gösteren erkek yok mu buradakilere?
1 ay
Sohbetin uyduğu bir kadınla duygusal ilişki yaşamak isteyen erkekler yok mu burada? Kimse ciddiye almıyor mu bu siteyi? Herkes sadece kötü yanlarını ve sapıklıklarını mı gösteriyor burada? Özen gösteren erkek yok mu buradakilere?
Cevap
17Cevap
Sapık biri duygusal moda 5 dk da girer. Yeterli iletişim. kursun benle diye. Dikkat edin iki duygusal birini bukcaz diye 50 sapıgin cahilliği ile mücadele edersiniz
insanların bir kısmı duygularını rafa kaldırdı sadece karşısındaki gerçekten buna değer olduğunu gösterdiğinde çıkarıyorlar ortaya
Yaralı tavsanla bi akrabalıgın var mı
Karsısındaki buna deger oldugunu nasıl gösterecek ki öyle bir fırsat olmuyor aralarında
yok
oluyor aslında bazı insanlar deniyor karşısındakini bakalım bazı şeylere nasıl tepki verecek diye
Sonra o duygular altında ezilirsin ve hayatın kayar.
Millet uyandı mevzulara artık. 😂
Kim neye uyanmış? Gayet de öyle takılan biri vardı
Bu sitede bulamazsın demek. Hayatları cinsellik olmuş insanların.
Bunlar nasıl buldu birbirlerini peki
Kandırmış demek ki kızı. Safsa inanmış o da.
Hayır aksine kadın erkeği kandırmış da neyse.
O daha kolay 😂😂
Ben oyleyim aslında maksat muhabbet yani burdan dışarı ilerlememeli ama herkesin düşüncesi farklıdır tâbi
vardırda az nadir enk gelirse kızlar içinde aynı
O kadınlar ve o erkekler birbirini bulamıyorlar galiba.
Hepsi öyle kadında erkekte öyleler
Burada istediğini bulamazsın
Yok tanıdığım 2 kişi çok büyük aşk yaşadı burdan
Onlarda nadirdir
Kaç yasındasın
27
Tanıdık ların kaç yasındaydı
27-28-30 yaslarındalardı. Birkac sene sürdü. Yasları degisti o yüzden
Anladım neden buradan birini arıyorsun
Sen böyle her seyi soracak mısın
Merak ettim yaa
Git yapanlara sor. Cok büyük asklar yasandıgına sahit oldum özendim ben de istedim
Nasip olur inşallah ama burada zor biraz
Zor mor millet yapmıs bizim neyimiz eksikkk
Öyle ama burası sıkıntılı
Biliyoruz da millet nasıl ask yasıyor buluyor burada? Reelde bulmak kolay, zor olan burada bulmak. ben burada bulmak icin totem yaptım 😄
Valla bnde senin gibi iki. Kelam edecek birini bulamıyorum
Bulduklarımda bel altı
Birkaç kişiyle bunu denedim, öncelik onlar olduğu anda topuk oluyorlar. Şu an kimseye güvenmiyorum, reelde bile aynı şekilde ilerliyorum.
Gel ben yapmam topuk
Emin misin :D
Buradayım simd
Olmaz mı ya evlenelim hemen
Tipin, durusun, gülüsün, elindeki o kokteyl bardağı, bar masası.. hic güven vermedin
en çok onlara güvenme bence
Hiç karşıma çıkmadı ki😄 1 kere gördüm öyle birini gerçekten bu siteden aşık olan biriydi ama o da başkasına oldu o nedenle bana dek gelmiş sayılmaz. Ama o vardı yani 1 tane
İkincisi yok mu onu anlamadım
Niye gösterim ki ciddi alınacak kimse yok
Uygun biri olursa neden olmasın
Duygusal ilişki sana göre ne demek
İlla ki vardır
Neredeee neredeee
Sen misin cakır bey
Siz böyle her seyi soracak mısınız arkadas ya. Buradan yapanlara sorun neden reelden yapmamıslar da buradan yapmıslar diye. Üstelik üst üste 2 ilişkisini buradan yapan var
Hep öyle ilişkilerde olurum zaten bi gelmelisin
Valla de
Hoçça ğalın gidiyom ben
Duygusal demedinmi?
Gidiyom derken sana😂
Alla alla konuşuyomuyuz şu an seninle
Ne diyorsun
Geldinmi yani gelsene ya da
Biz galiba birbirimizi arıyoruz ya
Sen şu fotoğrafla anca belanı arıyorsundur. O foto ne öyle
Vardır.
sonu hep engel
hayır
Tek tük
Yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu siteyi ciddiye alan, duygusal ilişki kafasında olan erkek tabii ki var ama genelde sessizler 😅 Daha çok tipik, yüzeysel tipler öne çıktığı için sanki herkes öyleymiş gibi geliyor. Gerçekten özen gösteren, tanımak isteyen biri istiyorsan, sabırlı olup sorulara verdiği cevaplardan karakter okuyabilirsin 💬 Sen mesela nasıl bir erkek enerjisine çekiliyorsun, ilk neye bakıyorsun? 🧡