Arkadaslar hic iyi degilim ciddiyim siz nasilsiniz?

Biz üç kardeşiz. Ortanca kardeşimle görüşmüyorum, aramızda 3 yaş var, hiçbir zaman sevdiğimi de düşünmüyorum. 2 yıldır küsüz, onunla konuşmuyoruz asla. Babamgilin evinden ayrıldı, başka bir eve gitti, sevgilisi varmış herhalde, babamgile söylemiş ama annem benden saklıyordu. Bir de sorduğumda öyle büyük yeminler etti ki bana. Yani ben de annemle aram hiçbir zaman iyi olmamıştı, düzelmemişti hiçbir zaman, annem beni sevmemişti zaten ama düzeldiğini sandım. Hani onun mutlu olması için elimden geleni yapıyordum, para veriyordum, istediklerini alıyordum falan filan. Bunu duyduğumda, hani benden saklanıyordun, niye sakladın dedim. Sana ne dedi. Ondan sonra 'yemin etmiştim' dedi ama hani 'bana da yemin ettin sanki' dedim. Sanki umurumda mı onun ne yaptığı dedim, hani burada zoruma giden senin bana yalan söylemen. Sonuçta ben ne biliyorsam gelip sana anlatıyordum, yemin etsem bile sen bana zorla anlattırıyordun dedim. Sonra bana dedi ki 'anlatma o zaman Seyhan, anlatma o zaman Seyhan'. Yani o kadar gıcık kaptım anlatamam size. Sonra bir de beni tehdit ediyor, diyor ki 'o zaman senin anlattıklarını anlatayım ben, madem öyle'. Gerçekten o kadar gıcık kaptım ki. Sabah da bana mesaj attı, dedi ki 'şey, size kek getirmiştim, onun kalıbını getirir misin tekrar?' dedim. 'Ben mi gelip alayım?' dedim, 'sen gelme, ben getiririm' deyip beni engellemiş. Bileyim, gerçekten şiddete başvurmamak için elimden geleni yapıyorum. Acaba, diyorum, erkek kardeşimle verip veriştiriyorlar mı birbirlerine diyorum.
Arkadaslar hic iyi degilim ciddiyim siz nasilsiniz?