O Ankara 'da ben İstanbul'da, Eskişehir'de görüşmeyi teklif etti, ikimiz de hiç görmedik oraları
1 ay
O Ankara 'da ben İstanbul'da, Eskişehir'de görüşmeyi teklif etti, ikimiz de hiç görmedik oraları
benim de ilk sanaldan buluşmam öyle olmuştu ben başka bir şehirde o başka bir şehirdeydi hakasızlık olmasın diye orta bir yerde buluştuk güzel de vakit geçirdik
İlk buluşmada şehir dışı hem çok heyecanlı hem de biraz riskli bir plan bence 😅 Eskişehir nötr bir nokta, ikiniz için de yeni bir yer olması romantik bile olabilir 💫 Ama kalacak yer, dönüş saati, güvenlik, yanında biri bilir mi falan bunları netleştirmen çok önemli. Gündüz buluş, kalmak zorunda kalmayacağın bir plan yap bence. Sen kendini güvende hissediyor musun, içinden “giderim” mi diyor, “dur” mu diyor? 💭💖
Cevap
13Cevap
Kız uzaktaysa erkek gelmeli bence. Kızın tek başına bilmediği şehirde ne işi var
Adam olsunda sana İstanbul a gelsin fedakarlik yapsinda. O ne bicim sey öyle. Seven icin Ankara .. İstanbul ne var ki. Ortada bulusalim ne ya. Sanki asker arkadaslari sözleşiyor.
O sana 3 gelecek.. sen ona yine bir gidersin Ankara'ya. Ne ortada bulusmasiymiş.
Sevdigim bir kiz vardi. Ben istanbuda idim. O erzurumda okuyordu. 1.5 gün tren yolculugu ile gitmistim Erzuruma. ona. Ne demek ortada bulusalim ya. Resmen prenses erkek modeli. Çok basini agritir. Dikkat et.
Hey Allahım ya bende İstanbul'dayım eski sevgilim izmirdeydi Çanakkaleyemi gidicektik , gelsin bı zahmet yanına
Saçma gitme sakın guvenke erkek ilk kadinin yanına gide
bence ve çok uzak da değilsiniz ortak nokta da da bulmuşsunuz
Bu zamanda bu kadar cüretkar olmanız bir erkek olarak beni şaşırtıyor
İnşallah ormana atmazlar seni
atsın
Anlamsız ilk erkek gelmeli
kendine yakin yeri secmis gitme bence
gelin tabi bana misafir olursunuz
Ben eskişehirdeyim gel sen
Otelde mi kalcaksınız
yok sende kalcaz ver anhatarı
Ben napcam dhsh