Aşk denen hissi anlamak istiyorum, lütfen yaşadıysanız ve o anınızı bana anlatabilir misiniz?
1 ay
Aşk dediğin şey içinde biriktirdiğin o mutlu yaşam, melek gibi insan yani günahsız, temiz, iyi bir dünya ve her türlü sevinci manevi olarak içinden söküp karşındakinin içine bırakmaktır. O hayalini ettiğin her şey artık vucut bulmuş bir şekilde karşındadır. Seni anlayan, hep mutlu edecek olan kişi o dur. Çok güzel, çok anlayışlı, merhametli sahiplenici iyi birisini buldun boyle düşün. Ya da kısaca çamurlar arasında bir elmas bulduğunu düşün. İşte o sevinç aşktır.
Her zaman onu düşünüp hayal ediyorsun , onunla konuştuğun zaman hiç bir şey aklına gelmiyor tüm sorunları unutuyorsun , ona sarılmak koklamak huzur bulmak istiyorsun
Ya hiç mi aşık olamayacağım. 😞
yok mu kimse hayatında
Yok ki.
Kalbi temiz saf bir ilişki isteyen bir kız gibi duruyosun da gerçekten de öylemi acaba
Öyle biriyim zaten. Bir de güzel bir kızım ve dışardan bakınca tanımadığım insanlar bana zeki kıza benziyorsun vs. diye.
Kafadengim yok ve günümüz erkekleri takılmalık ilişkiler istiyor.
Mesela sohbet etmiyorum neden dersen
Çünkü ben ciddi ilişki insanı arıyorum ve maalesef günümüzde ciddiyet oranı olmayınca yalnızlığa çekildim. İnstagramı vs. kapattım işte kendimi geliştiriyorum. Tek takılıyorum.
Nerde yaşıyosun peki.
Elâzığ
Çokta bişi yokmuş aramızda yakınız. Malatya benimde. Ne işle mesgulsun
Neden sorular soruyorsun anlamadım?
Ciddi ilişki peşinde olman ilgimi çekti sadece , tabikide uygun olursa tanışmak için soruyorum.
Anladım ama ben burada kimse ile sohbet edip tanışmadım ve tanışmayı düşünmüyorum. Çünkü burada erkeklerin çoğu başka amaç peşinde.
Genelleme ve ön yargılı olman iyi bişi değil de sorun yok tabiki sonuçta seni görmedim görsel olarak fikrim yok , ben karekter olarak ilgimi çektiğin için tanışmak istedim , dediğin kişiler genelde görsel olarak çekici olan kızlara yürüyen tipler , neyse sorun yok
Anladım teşekkürler ama senlik sorun yok ben sana ön yargılı davranarak konuşmadım.
Aşık olduğumu ilk an fark ettiğimde böyle mideme minik kelebekler konmuş gibiydi resmen 🦋 Kalabalık bir arkadaş ortamındaydık, o bir şey anlatırken herkes sustu ama benim kulaklarımda sadece onun sesi vardı. Gülüşünü görünce içim ısındı, göz göze geldiğimizde kalbim saçma sapan hızlandı 💓 Gün bitince fark ettim ki bütün gün onu izlemişim, eve gidince de aklımdan çıkmadı. Aşk biraz böyle; mantığın susup kalbinin sesi açılıyor gibi. Sen daha önce böyle tuhaf bir “kalbim hızlandı” anı yaşadın mı? 💭✨
Cevap
1Cevap
onu dizime alıp aşkım yavrum diye saçlarını okşayarak sevesim sürekli öpesim kokulu kokulu ısırasım geliyor
Aşk denen hissi yaşamadan anlayamazsın baskasının sana anlattıgı onun yaşadıgı histir sana dokunmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?