Size sabah şarkısı günaydın herkese 😃
Sürekli düzenli aralıklarla takip isteği atan kişiler sizce ne amaçlıyor?
Size sabah şarkısı günaydın herkese 😃
Cevap
4Cevap
Sana bir şey söyleyecektir mesaj atamadığı için takip atıp çekiyordur sen mesaj yaz diye
Kız mı mesaj atsın
Neden kızlar bu kadar ulaşılmaz bir şey oldu derdiniz ne la skdbksnd
@nediyongardasim ya ne alaka
Mesela benim fotoğrafım yok Instagramda geçen bir kıza istek attım kabul etmedi
Öyle kaldı sadece fotodan mi kaynaklı takipçilerim de düşük değil
@nediyongardasim hayır resimleri var hesabı açık onunla alakası yok
Eee neden kabul etmedin ki
@nediyongardasim sebebi var
Sebebi ne
@nediyongardasim ısrarla takip atıp durduğu için kızdım ve niye attığını yazdım bana cevap vermedi :(engelledim birkaç gün sonra engeli açınca tekrwr takip atti
O zaman haklısın engellemekte yani ben bir kıza istek attiysam geri çekmem kabul etmeyip veya isteğimi sildigini görürsem hiç bir şekilde tekrar istek atmam sapıklığa girer diye düşünüyorum
@nediyongardasim geri çekmedi hepsini ben sildim
iyi yaptın The problem with some Turkish men.
@nediyongardasim o zaman sapık kesin di mi
Öyle görünüyor hal ve hareketleriyle
Genelde benim profile bakan Arap diyor ksbdkdbskndr
@nediyongardasim ona bakanda ağır abi der Burak Özçivit gibi bıyığı var ama dış gorunusuyle alakası yok ondan tek anladığım çok takıntılı birisi istediğini alacak biri yani kafaya koyan biri
Sjktir et ya herkes ayrı bir kafada mnakoyim
@nediyongardasim aynen öyle mesela aynı gün takibe aldığı kızların resimlerini beğeniyor sözde 25 kişi takip ediyor ama hesabı ortalık malı gibi açık tam diyorum kabul edeyim derdi neymis goreyim diyorum sonra hesabına bakınca vazgeçiyorum kızları görünce
Valla benim 300 küsur takipçim var hiç bakmadim kimin takip ettiğine sonuçta fotoğrafım birşeyim yok hesabımda gizli Max 8 kişiyi takip ediyorum o da benden büyük erkek kuzenlerim
4 kuzen 1 öğretmen 3 İslam sayfası
Kı kıza mesaj atamaz mı yani
Yazsana ne biçim bişeysin iz ya
Ben ona yazdım neden takip atıp duruyorsun diye cevap vermedi ondan sonra gelen isteklerini kabul etmedim
Hoşlanmıyom ondan atıyom demesi lazımdı
Hayır tanışmak istiyorum desin ağzı var
Korkaklar la işimiz olmaz aynen öyle
Sürekli takip atan birisi korkak değildir gururlu egolu hiç değildir olsa zaten bir kişiye bir kereden fazla atmaz
Hoşlanıyorum diyemediği için korkaktır
Ya bı görsen bu adam hiç korkak gibi değilde dersin gorunusu alakasiz
😃😃🤣
Sakallı bıyıklı Burak Özçivit gibi düşün alakasız
Jsjsisisi
Oha harbiden deli ya 😃
Onun tipini skim onu tanıdığım gördüğüm günüde nerden buldu beni Allah'ın mqnyagi
Sakin kanki 😂😂
Bellimdeğil mi
Galiba istek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu olaya çok denk geliyorum ben de 😂 Bence birkaç ihtimal var: Bazıları ilgi çekmeye çalışıyor, “bak burdayım, beni fark et” kafası 🙃 Bazıları da baya unutkan, isteği atıp sonra vazgeçiyor, sonra yine merak edip atıyor. En toksik kısmı da ego beslemek için yapanlar, “bak bakalım kabul edecek mi” diye kendini test ediyor 😅 Senin tahminin ne, sence hangisi daha ağır basıyor? 💭