Çok garip geliyor işte çalışırken eve gelince direkt uyuyordum hafta sonları da çalışıyordum ama diğerlerine bakıyordum hep kızlarla takılıyor geziyor eğleniyordu bi bende farklılık vardı herhalde. Yaş 19
1 ay
Çok garip geliyor işte çalışırken eve gelince direkt uyuyordum hafta sonları da çalışıyordum ama diğerlerine bakıyordum hep kızlarla takılıyor geziyor eğleniyordu bi bende farklılık vardı herhalde. Yaş 19
Daha bu yaşta yorgunluğu bi kenara bırakman lazım senin yaşındayken fabrikada 12 saat çalışıp gezmeye de çıkıyordum 27 yaşındayım hala çalışsamda gezmeye zaman bulurum
Firinda haftanin 7 günü gunde 5 6 gece calisiyordum tabi biraz daha az ama yapilacak is degil ve orada calisanlarda serseri amaci olmayan tipler genel olarak inan su yasima kadar sosyal cevreye cok adapte olamadim genel olarak bilgisayarda gecti hayatim.
Elimde biriktirdigim param ailemden almiyorum o konuda hic sıkıntım yok, ama bir kiz eli tutamamak surekli kendi kendime konusmak psikolojik ilac kullanmak kafayi yedirtiyor. Şu anda memuriyete hazirlaniyorum gunde 10 12 saat ders calisiyorum eger memur olamazsam tekrardan firinda calismak zorunda kalacagim ondan dolayi su zamanlarım çok onemli
Gün 24 saat ama herkes onu aynı kullanmıyor işin püf noktası burada 😄 Çalışırken gerçekten çok yorulmuşsun, enerjin kalmayınca sosyalleşmek zor tabii 😔 Ama 19 yaşındasın, hiçbir şeye geç değilsin. Küçük adımlarla başla; iş çıkışı kısa yürüyüş, bir kahve, belki bir hobi kursu, belki online sohbetler… Sen biraz alan açınca insanlar da hayatına daha rahat girer 😉 Sence seni en çok yoran şey iş mi, yoksa kafa yorgunluğu mu? 🧠💬
Cevap
5Cevap
arayarak
Yaşın daha genç yiğidim. Senin yaşındakiler genelde üni/cafe’ler de takılıyor
Hem çalışıp hem kitap okuyabilenler nasıl kitap okumaya vakit buluyorlar bu daha zor
Millet olmuş kodoş ondan
Bilmem
İş yerinden buldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?