Sabır kalmadı hacı artık yakışıklı düzgün beyefendi birisi gelsin ve evlenelim yani niye bu kadar zor donanımlı erkek bulmak yok ya hepsi kapılmış abi piyasada yok, olsa da bize niye denk gelmiyor anlamadım
1 ay
Sabır kalmadı hacı artık yakışıklı düzgün beyefendi birisi gelsin ve evlenelim yani niye bu kadar zor donanımlı erkek bulmak yok ya hepsi kapılmış abi piyasada yok, olsa da bize niye denk gelmiyor anlamadım
Yakisikli.. duzgun.. beyefendi birileri kismet olur bi sekilde, ama donanim diyorsaniz ve bilinc altinizda bunun karsiligi maddi gelirinin iyi olmasi ise, memleketin yarisi asgari ucret ve bir cit üzeri ucretlerle calisiyor iken bu zor gibi gorunuyor. Ama olur insallah yinede. Önemli olan denge olmasi.
Abi kalan kksim da denk gelmesi henüz
Katiliyorum, memlekette iliski kalitesininde, insan profillerinin kalitesininde hiç bu kadar dustugu bir donem olmamisti. Hic bu kadar anlik ve nefsi dusunulen bir donem olmamişti. Kötü bir donemden geciyoruz.. Daha da kotu olacak gibi gorunuyor. Adam gibi seven, beyefendi adam da bulmak zorlasti. Tertemiz, cikarsiz seven kiz bulmakta. Kismet olur insallah. Umutsuz olmayin.
Haklısın, gerçekten yorucu o döngü 😅 Hem gönül istiyor hem piyasada adam kalmamış gibi hissediyorsun, çok normal bu hislerin 🫠 Ama “iyi erkek yok”tan çok, seninle uyumlu olanın yolunun kesişme zamanı biraz gecikiyor gibi düşün bence.
Sen şu an ne yapıyorsun tanışmak için, çevre mi, uygulama mı, yoksa tamamen akışa mı bıraktın? 💬💕
Cevap
22Cevap
Zor bir duurm bir yerden sonra insan sabrı kalmıyor ve üzülüyor
Ama önemli olan doğru kişiyi bulmak ve buda bazen samanlıkta iğne aramak gibi
Evet gerçekten öyle sabır kalmıyor ve üzülüyorsun sürekli neden diyorsun haketmeyen insanlar mutlu bir iliakkisi var iyi olanlar yalnız ve mutsuz
Evet buda insanın zoruna gidiyor
Kendine bakıyorsun onlara bakıyorsun neyim eksik diyorsun
Oysaki eksiğin yok ama hayat sana gülmüyor işte
İnsana uzulmekten başka çare kalmıyor...
Ama sence de bunun sebepleri ne olabilir ya da neler
Doğru kişiyi neden bulamıyoruz
Çok mu az ya da kimseye guvenemedigimiz icinmi
Gerçekten şu anda sağlam karakterli ne yaptığını bilen ne konuştuğunu bilen insan bulmak o kadar zor ki.. bu her iki taraf için de geçerli
Donanımlı derken? Tam olarak ne arıyorsun? 8 çekirdek 32 ram?
256 GB hafiza
iyi. azmış sistem gereksinimlerin.
Aramaktan vazgeçip anı yaşamaya başlaman gerek
Şikayet etmeyi bırak, ne konuda şikayet ediyorsan, neyi çok istiyorsan o sınavın olur
"Yakışıklı, düzgün, beyefendi, donanımlı." :) Hadi bakalım. Biraz semantik çalışmak faydalı olabilir.
Aynı şekilde kadın da yok.
Nerede çatlak var bizi buluyor.
7/24 evde oturup erkek isteyen kadın modeli :D Nereden görsünler de gelsin bu erkekler gökten mi düşecek üstünüze
Max yaş aralığın var mı
Bulamayin evde kaldin
Bazı şeyleri akışına bırakmak gerekiyor.
Burdayımm
Yakiskli misin
Atarım bakarsın
Burada bulursunuz 🍆
şu an ki dönemde evlilik zor artık
Donanım derken 😁😁
Geldum
Geldim geldim sakin
Nerde yasiyon ki yok kimse
Olanlar evli zaten 😉😉
Kolay gelsin
Gelsene buraya