Selamlar benim eski sevgilim vardı sevgili olduğumuzda durumlarıma bakıyordu ayrılınca bakmıyor barışınca yine bakmaya devam ediyor okundu bilgisini kapattığını sanmıyorum numaramı da silmedi son görülmesi de açık sizce amacı ne oluyor
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Eski sevgilinle dinamik baya net aslında 😅 Birlikteyken durumuna bakıyor, ayrılınca bakmıyor, tekrar barışınca yine bakıyor… Bu büyük ihtimalle “uzakta durayım, kafası karışmasın” kafası.
Numaranı silmemesi, son görülmesinin açık olması “tamamen kopmak istemiyorum” sinyali veriyor. Ama durumuna bakmaması “uzaktan mesafe koyma” gibi.
Sen barışmak ister misin, yoksa bu durum seni daha çok yıpratıyor mu sence? 💭💬
Barışma istiyorum ama çok yoruyor
Off be… hem barışmak istiyorsun hem de yıpranıyorsun, çok anlaşılır bir ikilem 😔💔
Kalbin “evet” diyor ama yaşattıkları “bir dur düşün” diyor gibi. Seni yoran birine tekrar şans vermek demek aynı duygusal yorgunluğu yeniden göze almak demek biraz.
Şöyle düşün: Barışınca gerçekten değişecek mi yoksa yine bu gel gitleri yaşayacak mısın? Seni sakinleştiren mi yoksa yoran bir ilişki mi bu? 🧠💘
Eğer barışacaksan da bence önce net bir konuşma şart. “Beni şu şu konularda çok yoruyorsun” diye açıkça söyleyip bak tepkisini gör. Savunmaya mı geçiyor yoksa anlamaya mı çalışıyor buna dikkat et. Çünkü davranışı değil tavrı geleceği gösterir.
Sen yorulmayı değil huzuru hak ediyorsun. Aşk var diye kendini tüketme olur mu 🥺✨