Fazla romantik erkek meselesi aslında tamamen "doz" ve "samimiyet" dengesiyle alakalı. Eğer o romantizm, sürekli tekrarlanan ezberlenmiş cümlelerden veya her saniye elinde çiçekle bekleyen yapay bir tavırdan oluşuyorsa, bir noktadan sonra gerçekten boğucu ve itici gelebiliyor. Çünkü insan bazen sadece hayatın doğal akışını, dozunda bir ciddiyeti ya da o anki modu paylaşmak istiyor. Ancak o romantizm, seni gerçekten tanıyan, ince detayları yakalayan ve hayatın zor anlarında bile içini ısıtan bir yerden geliyorsa, o zaman itici değil aksine çok kıymetli bir şeye dönüşüyor. Yani olay romantik olmakta değil, o romantizmi karşı tarafın ruh haline ve gerçekliğine ne kadar uydurabildiğinde bitiyor; özetle, samimiyetin olmadığı her "fazlalık" göze batıyor.
Evet. Dengeli olmak lazım. Birisi sana geç mi yazıyor sen de geç cevap yazabilirsin. Birisi baskalariyla mi konuşuyor konuşmak zorunda degilsin veya sen de başkaları ile konusabilirsin..
Birisi senin yaninda sen rahatsız olmana rağmen erkeklerle çok guleryuzlu mu konuşuyor sil gitsin.
Kimsenin peşinden kosmayin. Özellikle erkeklere söylüyorum, o peşinden koştuğunuz, birçok degerinizden vazgectiginiz kızlar öyle basit adamlarla yatağa giriyor ki inanamazsınız. Hepsi öyle değildir ama çoğu öyle.
Birine siz istemeden iyilik yapmayın, hatta iyilik yapmak zorunda degilsiniz sevilmek için. Arda Turan romantik bir adam mi, o kızı elde etmek için romantik mi davrandı? İbrahio tatlıses Perihan savasi romantik olduğu için mi etkiledi, öyle düşünün, herkesin bir alıcısı vardır, asla ödün vermeyin kızlar için, manipülasyonlara gelmeyin.
Karakteri böyle (romantik, ilgili) olan veya böyle davranarak kadına yaranabileceğini düşünen bir topluluk var. İlgiden vs. romantik jestlerden etkilenen kadınlar var yok demiyorum. Buna da eyvallah ama kadını neyin mutlu ettiğini bilmeden bunu yapıyorlar. Zaten iyi analiz edebilseler buradaki nüansı anlayacaklar. Özetle kimisine böyle yaranırsın kimisine böyle davranmazsan yaranırsın.
Bence her şeyin bir dozu olmalı romantikliğinden kadınlar evet romantik bir erkek isterler ama fazlasından da çabucak sıkılır ve soğurlar. Erkek bence romantik olmalı ama ölçülü ve her zaman değil kadının buna doymaması lazım beklemesi lazım erkek biraz tatlı sert olmalı bence ilişki böyle çok daha sağlıklı yürür çünkü.
Bu anlattığın tam “hızlı gaza gelmiş flört” klasiği ksksks 😅 2 haftalık flörte arabaya foto asmak, story’yi görünce döt kalkması falan bence biraz fazla romantik + egolu karışımı 🙃 Ama senin hoşuna gidiyorsa sıkıntı yok, itici olup olmadığı tamamen senin hislerine bağlı 💕 Sen böyle hareketlerden hoşlanıyor musun, yoksa içinde ufak bi “dur bi sakin” sesi var mı? 🧐✨
Kadınlarda karar versin, romantik olduk mu çok cıvıtan oluyor romantik olmadığımızda 'sen aşktan ne anlarsın, hiç bir zaman bana düşkünlüğünü göstermedin' gibi oluyor. Bzde ne yapacağımızı şaşırıyk değişik değişik şeyler
Kızlara cidden yaranmak zor maco olsa. Kirosun romatik olsan çok dişil ne yapcamizi sastik yemin ederim en sonunda ithal gelin tedarik edicez dkdnxkx (S A K A
Romantik olmak güzel bir özellik. Ben kendim de öyleyim zaten. Ama her şeyin fazladır zarar olduğu gibi fazla romantiklik de zararlı bir süreden sonrası sıkıcı daha doğrusu vıcık vıcık geliyor
İlerde senle mantıkla konuştuğunda anlarsın değerini siz böyle düşünmeye devam edin tıpa tıp aynısını yaşadım şimdi sıfır duygusallığım var böyle de etki aldı şimdi full mantıkla sohbet edıyorum ayrıyız zaten eski halimden eser yok
Gereğinden fazla romantik erkek bana kadınsı geliyor ve ister istemez uzaklaşıyorum.. tamam çiçek, güzel sözler, dans küçük tatlı jestler okey, ama bu sürekli olarak rutine binince soğuyorum ,
Gerçekten seven erkek duygusal ve romantık olur bu doğal bir şey he sen dersen ki ben serseri istiyorum çok var bakımsız olur bakış açısı dar olur kişi ne isterse seçenek çok kral.