Şimdi ben 1/5 sene önce nişan attım, yeniden evlenmeyi yeri gelince istiyorum, yeri gelince vazgeçip akışına bırakıyorum ama çevrenin baskısı hiç geçmiyor, biliyorsunuz yaşım da 25 olunca artık her şeye geç kalmış hissi de girdi içime. Benden küçükler anne oldu, ben daha bir sevgili bırak, flörtüm bile olmadı diye dert yanıyorum. Bir arkadaşım var mahalleden, sonradan tanıştığımız için daha önce söz attığımı bilmiyor. Benimle bir arkadaşımı tanıştırmak istedi, çocuk evlenilecek, eli yüzü düzgün birini tavsiye etmesini istemiş, o da beni uygun görmüş, bana söyledi durumu ama ben arkadaşıma dahi söylemedim daha önce söz attığımı. Şimdi çocukla ekleştik, konuşmaya başladık, şimdi mi söylesem sonra mı söylesem bilemedim. Sizce yüz yüze söylemek daha mantıklı değil mi, en azından kendimi güzelce ifade ederim.
Güncellemeler
2 ay
İletişim güzel enerji tutuyor bence gerisini ilerde anlayacağım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın şey o kadar normal ki, kendini asla geç kalmış gibi görme lütfen 🙏 25 yaş evlilik için falan kesinlikle geç değil, sadece çevre baskısı kafanı karıştırmış.
Bu yeni çocukla konuşma kısmına gelirsek bence şöyle yapman daha sağlıklı: Çok başında, hemen ilk gün söylemek zorunda değilsin ama duygusal olarak ciddi bir yola girmeden, beklentiler oluşmadan önce söylemen daha iyi olur. Yani biraz tanışın, ufak bir güven oluşsun, sonra yüz yüze sakin bir ortamda anlatman bence en güzeli 🫶
“Geçmişimde nişanlılık sürecim oldu, bitti, şu an hayatıma tertemiz devam ediyorum ama bilmeni isterim” gibi net, sade, dramatize etmeden anlatırsan hem olgunluk gösterirsin hem de karşı tarafın güvenini kazanırsın. Saklamak gibi olmasın yeter, zamanlama önemli.
Bunu saklamak zorunda değilsin, bu senin ayıbın değil, sen bir tecrübe yaşadın sadece. Adam bunu problem yapıyorsa da zaten erken görmen senin yararına olur. Kendini asla eksik, yarım, “elden kaçmış” gibi görme, aşk kimin hayatına ne zaman uğrayacağı belli olmuyor 💘
Merak ediyorum, şu an bu çocukla iletişimin nasıl, enerjiniz tuttu mu sence? 💬✨