Sevgilim iş arkadaşlarıyla mangala gidiyor ve "Kız gelmeyecek" diyerek beni götürmüyor. Ama iş yerindeki diğer çocukların sevgilileri de aynı yerde çalışıyor. Sizce o kızlar mangala gelmez mi?
1 ay
Sevgilim iş arkadaşlarıyla mangala gidiyor ve "Kız gelmeyecek" diyerek beni götürmüyor. Ama iş yerindeki diğer çocukların sevgilileri de aynı yerde çalışıyor. Sizce o kızlar mangala gelmez mi?
Cevap
4Cevap
Ben olsam gizlice giderdim bu yüzden sevgilim yok ya dkdkd
En iyisi bendeki gizlice gitsem offff
Gelmez büyük ihtimal ve erkekler kendi aralarında eğlenecek kadın olmaması daha iyi
Ama geçen footbol yaptıkları zaman o kizlar izlemeye gelmişti
Nerden bilcm gelceklerini ama belki soylemick
Hi
Cevap bekliyorum tabiki bisi yazdım arkadaşlarına neden lsndan bakıyorum anlamadim
Stori paylaşmaz lar paylaşmiolar
Ben bıktım artik ya bizim ilişkimiz ciddi ben 4 senemi vermişim bana diyor hayatıma karişamazsin senin hayatın benim hayatımı var bizim hayatımız var demi
🥺
Anlattım dün ben o kiz için saka yaptım ciddi demedim dedi bende geçmişte kafama takılan şeyleri söyledim bole yaptin baksa kızla yazistin dedim oda kiz benim elemanım ne var bunda falan dedi yani yaptığını doğru buluyor sonra kapat telefonu dedi kapattım bidaha da aramadi
Engel atmış bide
Götürmüyorsa götürmesin ya çok da önemli Sen de kendi arkadaşlarınla git
Arkadaşim yok😭😭
DOĞRU söylemiş olma ihtimali yüksek
Ama geçen ayni benzer olay yasansi ve sevgileri gelmis herkesin
Görüntülü arar öğrenırsın
Açmaz ki acarmi açsana kendini gösterir etrafı gostermz
Ozaman güven zedelenmiş çok saglıklı bir iletişiminiz yok
Evet guvenmiom ona yoksa gitsin erkek erkeğe ama kizda olck orada
Kizda ölçeği için gitmesini istemiyorum diyorum ben gelim etrafa bakım sevgilileri ile gelmemislerse taksi ile dönerim geri yok dio
Geldıkten sonra taksı ile gondermesı ayıp olur sen ona yük olmamalısın
Fakat geleyıp bakayım demekte bir güvensızlık kımse gelmeyecek diyipte senden saklaması da güvensızlık
Biz buna kısaca karsılıklı anlayıs ve güven dıyoruz
Az önce aradi dedim ben sana guvenmiom dedi napmusim bole bole dedim arkdasnin sana attigi kiza oo bida iyimis diyen sensin dedim oda bana ne dedi bilomusun kiz guzel ne olmuş demissem guzel demissem ne olmuş kiz güzelmiş demekki dedi 🙃🙃🤗
Gözü dısarda
Niye yalan olsun
Çünkü geçen ayni senaryo yaşandı ve kizlar geldi
Yalan
Eminmisin.( ne yapmalim
Bilmem
Yani sence orada çalışan kizlarda gelirmi sevgilileri
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinin söylediği şey biraz flu ve kafa karıştırıcı duruyor açıkçası 😕 Eğer iş yerinde sevgilisi olan kızlar da varsa, onların mangala gitmeme ihtimali düşük gibi… Yani “kız olmayacak” bahanesi çok sağlam durmuyor.
Burada asıl mesele güven ve şeffaflık bence. Sen bunu dile getirdin mi, hislerini açıkça söyledin mi ona? “Kıskançlık yapıyorsun”a bağlamadan sakin bir dille konuşsan ne der sence? 🫶💬