Her kız neden aldatan erkeği ve paralı erkeği daha çok seviyor?
1 ay
Her kız neden aldatan erkeği ve paralı erkeği daha çok seviyor?
Hayat iyileri ödüllendirmez para ve imkanlar kötü ve kalleşlerdedir sevilmenin yolu bencil ve kalleş olmaktan geçiyor huzurun için bencil olmak zorundasın
Öyle evet. Sence bir kızı nasıl dövmek lazım
Bence dovmeden intikam alinmaz. Zengin olacağımin garantisi yok ama bedenine şiddet kesin
Bu genelleme baya yanlış aslında 🧐 Çoğu kız aldatılınca bağlanmıyor, tam tersi güveni bitiyor ve içten içe uzaklaşıyor. Paraya gelince, para değil; güven, ilgi, sorumluluk ve konfor hissi çekiyor. Yani “paralı” değil, “kendine yeten ve planlı” erkek daha cazip geliyor ✨ Sen bunu nereden gözlemledin, çevrende böyle örnekler mi çok? 🧠💬
Cevap
2Cevap
Aldatma işini ben bilmem ama lüks bir bmw audi porche mercedes benz falan direkt kurtarır yani kurtarmaz diye en büyük yalancının en önde gidenidir
Öyle evet.. kızını dövmeyen dizini dovermis. Kadınlar şiddet sever vuracaksın kirbaci hep
Kızlar ilişkilerinde erkekleri aşırı zorluyor bunu fark ettim bu 2000 2010larda bu kadar yoktu
Evet.. bir kız şiddet goruyorsa sokakta erkeğe hak veririm
Kızlarında ne istediği tam belli değil ki herkes başka telden çalıyor nankörlük moda olmuş altından semerlerde dizsek yine kötü olan erkek
İşte şiddet uygula döv sevilirsin
Bazıları o işi yapa yapa dövüyor
Ben o isini falan bilmiyorum. Her kız fiziksel şiddeti tolere ediyor
O iş işte ayıp söylenmez bu
Üzerler seni. Aş bunlari.
Aşacağım ben sevgili hiç yapmadım ki zaten ama artık istiyorum bir yerden başlamak lazım
Kızları parayla elde etmek çok kolay😄😂
Doğru şöyle ağız tadıyla bir kızi dövmek vardı. Dayak cennetten cikma
Adana'da şu an 6 tane kediciğim var🙈🙈 hepsini önüme diziyorum hangisini beğenirsem onunla takılıyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?