Konuştuğum birisi var, napıyorsun yazmış. Tavuk pilav yapıyorum desem sizce benden soğur mu?
1 ay
Konuştuğum birisi var, napıyorsun yazmış. Tavuk pilav yapıyorum desem sizce benden soğur mu?
Cevap
11Cevap
Saçmalamaz mısın acaba
Cok iyi bir şey bu etkilenmeli senden
Şimdi midemi kuş kadar sanıyordur azıcık şey yesem hemen doyuyorum diye düşünüyor olabilir
Ne bileyim kafasında kuru soğanı masada tek yumruğu ile kıran bir kız olarak canlanmayım da😃
Şimdi ben diyim mi demiyim mi tavuklu pilav yaptım diye
ne alaka böyle birşeyden soğuyacak erkek yaşamasın zaten
Şimdi midemi kuş kadar sanıyordur azıcık şey yesem hemen doyuyorum diye düşünüyor olabilir
vay reziil demek tavuklu pilav yiyeceksin ha
😃😃
İçmeyim mi aaa
Ya of ciddi soruyorum ben
Bundan soğuyacaksa bir şey demiyorum gercekten
valla benim en sevdigim yemeklerden biri bence soguma sebebi degil
Tavuğu kızart ama daha güzel olur
Yok haşladım valla
Bundan soğuyacaksa bırak soğusun
Sonunda yaptığın yemeğin fotoğrafını isteyecektir
Niye sogusun yemiyor mu sanki pez e venk
😃😃😃
ne alaka benim daha çok hoşuma giderdi
Bilmiyorum kızların böyle şeyler yemeyeceğini düşünen erkekler vardır belki
Ne bileyim kafasında kuru soğanı masada tek yumruğu ile kıran bir kız olarak canlanmayım da
Neden sordun
Soğurum
Neden
et yemem
Ama spor yapıyorum o yüzden protein ağırlıklı besleniyorum
fasulye
Soğumaz
neden soğuyayım
Engeller bile
niye soğusun söyle gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tavuklu pilav mı 😍 En sevilen menü bildiğin, kim neden soğusun ondan 😂 Çocuğa “tavuklu pilav yapıyorum, şef mod on” falan diye yaz, sohbeti de tatlı tatlı oradan yürütürsün. Yemek yapan insan hep artı puandır bence 🍗🍚 Sen olsan böyle cevap alınca ne düşünürdün, hoşuna gider miydi? 💬