Yabancı olduğu için konuşacak konu bulamıyorum, o da içe dönük, ben de, üstelik uzak mesafe olduğundan ilişkiyi dinamik tutmak kolay değil.
1 ay
Yabancı olduğu için konuşacak konu bulamıyorum, o da içe dönük, ben de, üstelik uzak mesafe olduğundan ilişkiyi dinamik tutmak kolay değil.
Cevap
2Cevap
Reels videosu at onun üzerinden konuşun valla aklıma gelmiyor başka
Bilmiyorum, ortak yönler bulmalıyım, hoş birine benziyor kaybetmek istemiyorum
Sevimli uyumlular bulunduğu ülkeden dolayı buralar onlar için nimet saf temiz insanlar üzme onu
Kesinlikle, hoş insanlar
Endonezya da ki kızı nasıl buldun
İnternetten tanıştık
Seninle konuşuyor baskalariyla da konuşuyordur
@Nathan77 alakası yok hocam, orada evlenmek isteyene kız çok, kırk takla atmanıza gerek yok
Bu mantıkla benimle konustugun için bana aşık mı oluyorsunuz
@Nathan77 aynen, bana da bir sürü kız yazdı, niyetin ciddiyse duygusal bağ kurmak kolay ama dikkat etmek lazım bazıları para göz, valla bu gidişle kardeşlerimi de endonezyalı birileriyle tanıştıracağım, eğer evlenmek istiyorsan sana karşı netler ve bu gayet iyi
@Nathan77 bence hic düsünme oradan bul birini, uysal ve itaatkarlar ama konuştun muydu da delikanlı gibi konuş bizi kötü bilmesinler, kibar, ilgili ve saygılı olursan onlar da sana karşı iyi olurlar, bu kıza fakirim gerekirse ailemle yaşar mısın dedim kabul etti, ben de fakir bu kızda fakir Allah büyük inşallah onunla evlenirim
Uzak mesafe derken sanal mı kral?
İnternetten tanıştık
Reis uzak mesafe ilişkisi buna denir zaten
Yok kardeşim ya, burada o kadar çabaladım ettim, hani çirkin biri de değilim ama yine de bulamadım, Türk kızları evlenmek istemiyor, bu kıza fakirim gerekirse ailemin yanında yaşar mısın dedim evet dedi, namazında niyazında Allahtan korkuyor, çok şükür inşallah onunla evlenirim
Allah büyük
Dostum tanrı büyük elbette fakat akıl ve mantıkta gerekli biraz ya. Yahu bak benimde yabancı kız arkadaşlarım oldu 4-5 farklı milletten hatta biri Çinliydi seninkine yakın fakat arka mahallemde yaşıyordu bir çay , kahve içmek için min da 6 ay vize bekleyip git gel 20 küsür bin km yol artı on binlerce dolar harcamıyordum. Ki üzmek istemem de olum o kız gelse dahi para , rahatlık için gelir ki Endonezya Asya'nın g. t deliğidir. 100 dolara adam öldürüyorlar fakirlik , açlık gırla bizim en kötü asgari ücretli halimiz bile bin kat iyidir. Ondan tamam diyor sana aşık olduğundan seninle soğan ekmek yiyeceğinden değil. Hani çok üstelemek istemiyorum da benim 2 tane kübalı akrabam var hem gelin hem damat aldık onlarda aynı b. kun laciverti işte halamın oğlu yengemizin memlekete kübaya giderken 5L zeytinyağı götürdü adamlar zeytinyağı bulamıyor senin ananla herhalde yaşamak isteyecek mantıklı düşüün.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uzaktan, üstüne ikiniz de içine dönük olunca konu bulmak zorlayıcı gelebiliyor, çok normal bunu yaşaman. 🌙🥺
Endonezya kültürü, yemekleri, bayramları, çocukluk anıları, okul yılları, en sevdiği şarkılar, filmler, kıskançlıkları, korkuları, hayalleri… Bunlar hep derin ve tatlı konular. Bir gün Endonezya’da, bir gün Türkiye’de buluşuyormuşsunuz gibi hayali planlar kurabilirsin. ✈️💬
İkinizin de içe dönük oluşunu avantaja çevir, yavaş ama derin sohbetler kur. Sen mesela ilk adım olarak ona hangi konuyu açmayı düşünüyorsun? 💘🌏