Neden kaldırdın diye sordum, baktım cevap vermiyor. Ben de bir sürü mesaj attım. Hatta aradım. Sonrasında beni engelledi. Dün de yazdım ama engellememişti. Bir erkek neden böyle yapar.
1 ay
Neden kaldırdın diye sordum, baktım cevap vermiyor. Ben de bir sürü mesaj attım. Hatta aradım. Sonrasında beni engelledi. Dün de yazdım ama engellememişti. Bir erkek neden böyle yapar.
Arada bir yoklar karşı taraf ne yapıyor diye hala beni unuttu mu yoksa hala beni unutmadı mı diye seni unutmadığını gördü tekrar hayatından çıktı gitti. Aslında dün çok hata yaptım hiç yazmasaydın muhatap bile olmasaydın görmezden gelseydin belki de kendisi yazacaktı
Bir ay oldu yazmıyor ki normalde üç yıldır engelimi kaldırmıyordu.
Bu gibi durumlarda sakın yazma şunu belki de anlamaya çalıştı hala onu düşünüyor musun hala aklımda mısın
Valla bir kadının unutup unutmamasının bir önemi yokki ben zaten bu sene bir talibime evet deyip evlenicem
Yani şunu da yapma sırf eskiyi unutmak adına böyle bir şeye girişme önce kafandaki her şeyi bir an önce sil ondan sonra yeni bir şeyler yaşa
Sevmiyorum ki artık onu ama engeli kaldırdığını hissediyorum
Ya sevmiyor musun artık engeli kaldırdığı zaman da Birak ne yaparsa yapsın takip etme hayatına odaklan
Bu anlattıkların resmen duygu salıncağı gibi hissettirmiş, üzülmene şaşırmadım 💔 Şunu net söyleyeyim: Bu hareket çok olgun bir davranış değil. Engeli aç, geri koy, cevap verme… Genelde net olmak istemeyen, duygularını yönetemeyen ya da egosunu tatmin eden erkekler böyle yapıyor 😒
Senin üst üste yazman da onu bunaltmış olabilir, ama bu yine de böyle saygısız davranma hakkını vermez. En sağlıklısı şu an geri çekilmen, yazmaman, engeli de kafanda “bitmişlik” gibi görmen. Çünkü gerçekten ilgilenen biri bu kadar kararsız ve suskun olmaz.
Şu an kalbinde ne ağır basıyor: Özlem mi, kırgınlık mı, sinir mi? 💭
Cevap
5Cevap
Alın bunu burdan sendeki mesajları görmek istemiştir
Nasıl yani
Niye merak ediyor ki üç yıldır engelliyim zaten. Sonradan noldu buna
Yazıyom yazmıyo ama
Hafız bu da aman evlenirsen üstünlük kimdeymiş görür o engelledim onu zaten
senin onu farketmeni istiyor ilgi bağımlısı ezik biri demek ki
cins işte. yani tek açıklaması bu
Dimi😂 iki oldu bu yaptığı da
Ahahaha mal çünkü
Mal olduğu için ve ergendir olgunlasmamis
30 olucak
Düşünceler olgunlaşmamış bunları ergen insanlar yapar genelde ya da çok büyük bir bosluktaysa
Belki story ne yanlışlıkla baktı
Kız iki defadır engelleyip engeli tekrar kaldırıyor. hesabımda gizli zaten
Dikkatini çekmek için
Ama yazmıyo
Ergen, çocuk, olgunlaşmamış, sonu yok vallahi diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?