Bazen bir anlık dalgınlık insanı ekrana kilitleyebiliyor. Mesajı attıktan sonra yanlış gruba gittiğini fark etmek ayrı bir panik, hele konu biraz özel ya da yanlış anlaşılacak gibiyse daha da fena. O an insan geri alsa mı, açıklama mı yapsa bilemiyor. Siz hiç yanlış WhatsApp grubuna mesaj atıp kendinizi rezil ettiğiniz oldu mu?
Yanlış WhatsApp grubuna mesaj atıp kendinizi rezil ettiğiniz oldu mu?
Çok şükür hiç olmadı olmasında inşallah ama ben açıklama yapmak yerine kimse görmeden geri almayı tercih ederim herkes gördüyse iş daha da sıkıntı yine resmi geri çekip başka ülkeye göç edebilirim utançtan evden çıkamam çokta kafaya takarım böyle şeyleri 🙂😄
Yanlış gruba atmadimda başka bir unide formasyon almak için evrak işleri için bölüm başkasına sks birimi yazdim mal klavye onu seks birimi diye düzeltti abi Allah'tan görmedi bilmiom gordumu ama varya baya bı korkmuştum.
Oldu tabi. Eşimle kavgalıydık hata bendeydi. Özür maksatlı çiçekli böcekli aşk mesaj yazmıştım. Eşim yerine iş yeri gurubuna atmıştım. 1-2 ay kullandığım aşk sözlerini iş yerinde yüzüme vurdular hep. 🙈
Bunu yaşamayan var mı gerçekten? 😂 Ben bir kere sevgilime atacağım tatlı flört mesajını aile grubuna attım, herkes “maşallah”lı kalplerle dönünce yerin dibine girdim 🙈 Sonra espriye vurup “prova mesajıydı” dedim, konu kapandı.
Sen ne yaptın, yanlış gruba atınca silip sustun mu, yoksa açıklama moduna mı geçtin? 😅