Erkekler gerçekten kendisine uzun uzun paragraflar yazan, ona aşık olduğundan bahseden, bütün duygularını o satırlara döken o kadının o paragrafını okumadan geçer mi yoksa merak eder mi?
1 ay
Bana yazılmışsa elbette okurum dikkatle tebessümle zaten istediğim biri ise cevabımı yazarım istemediğim biri ise teşekkürümü ederim sonuçta bana karşı sevgisini göstermiş kırmadan incitmeden reddederim
Bu soruyu çok sevdiğim bir yerden sordun, tam aşk kadınılık mevzusu 😅💘 Bence “erkekler” diye genellemek biraz haksızlık. Bazısı satır satır okur, bazısı da duygusal yükten kaçıp üşenir.
Şöyle düşün; gerçekten ilgilenen, seni önemseyen biri merak eder, okur, üstüne düşünür. Okumadan geçiyorsa zaten senin kadar içinde değildir o ilişki… Sen uzun mesaj yazar mısın, yoksa direkt yüz yüze konuşmayı mı seversin? 💬💕
Cevap
9Cevap
Kişiden kişiye değişir bu. Eger yazan kişiyi önemsiyorsa sonuna kadar okur yok önemsemiyorsa okumuş gibi yapabilir
Engellememişse önemsiyordur herhalde
Yani. Hala ondan bir beklentisi var demektir
Beklentisi varsa neden mavi tik yapmaz ki bir adam 😀
Ona sorsana ;)
Onuda görmezden gelir
Olay ne tam olarak kısaca anlat istersen
Adam ne engelliyor nede mesajlarıma tepki veriyor görüldü bile atmıyor
Kim bu peki. Reelde tanıdığın biri mi yoksa sanaldan biri mi
Reelde iş yerinde
İşte konuşuyorsunuz ama sen telefondan yazınca goruldu atmıyor?
Peki aranızda bir şeyler var mı
Öyle değil iş yerime geldiğinde tanıstık uzaktan iş yapıyordum o süreçte iletişim halindeydik ama iştende cıktı
Kısa süre bir şey yaşandı
Anladım. Peki hadi onu anlamadık sen niye yaziyorsun seni görmediği halde
Aslında 2 ay yazmadım oda veda etmişti zaten ama son konusmamızda ona kırıcı olduğumu düşündüm , öyle kalsın istemedim kırıcı olmak istememiştim
Sen sana düşeni yapmışsın. Eger ki geri donmuyorsa cevap vermiyorsa daha fazla üstüne gitmemek gerek bence. Unut gitsin. Üzülen sen olursun bu durumda
Daha cok seven daha cok üzülüyor zaten
Unutursun zamanla emin ol.
Umarım
Ben merak ederim bazı konuların cevabını ya da karşıda gelecek yazıyı tahmin edebilirsin diye özet geçebilirsin ama genelde okurum
Okuyamam okadar uzun bunaltiyor
Yok olur mu okumuş gibi yaparım ben
hiç çekemem
Karsisindaki kisiye gore degisiyor o
Eder
Okumax sıkılır
Erkekler seni amıina koysun, ok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?