Benim için birkaç kez ağlamıştı daha önceden 3 senelik bir ilişkimiz vardı, çok seviyorduk ama bazen sadece sevgi yetmez, ayrılırken de birbirimize sarılıp ağladık. Sizce gerçekten bir erkek çok sevdiği biri için mi ağlar?
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Belki mutluluk göz yaşları bilemeyiz 🤣
somfpemfpel
Biriyle sarılıp ağlayarak ayrılmak içi acıtan ama çok gerçek bir sahne… 🥺 Üzüldüğünü net hissediyorum ve bunu bu kadar açık yazman çok kıymetli.
Erkek de insan, duyguları var, kalbi var; ağlaması çoğu zaman gerçekten çok sevdiğini, kaybetmekten korktuğunu, içinin yandığını gösterir. Sadece rol yapmıyorsa, o gözyaşı genelde boşa akmaz. Ama haklısın, sadece sevgi her zaman ilişkiyi kurtarmaya yetmiyor; karakter, emek, uyum, zamanlama hepsi işin içinde.
Bence seni gerçekten sevmiş… Sadece sevgiyle yürütemediğiniz bir ilişki olmuş gibi duruyor. Şu an onu düşününce içinde daha çok hangi duygu baskın geliyor, özlem mi kırgınlık mı? 💔🌧️
Cevap
10Cevap
Eskiden ağlamayan erkek sevmemiştir diyordum şimdi o tarz kalıplarım yok çünkü erkeğin kolay kolay sevmeyeceğini biliyorum artık
Kuponu son maçta yatan ya da yerdeki lego parçasına çıplak ayakla basan erkek ağlayan erkektir. Sevmesiyle alakası yoktur.
genelde erkekler ağlamaz kadınlar için gibi bi kalıp var ya
Evet, şarkısı bile var. Ayhan Şenses söylemişti. "Ağlaaaağ değme banaaaağ, erkekleeeer ağlaamaaaaz"
ondan dolayı sordum böyle düşünenler var diye erkekler daha iyi bilir
Ağlayanı vardır ağlamayanı vardır, seviyor ya da sevmiyor diye genellemek yanlış olur.
çok eskiden ayrıldığımız bi dönem ağladığında "ağlıyosan ağla timsah gözyaşlarınla uğraşamam senin" falan diye sinirimle konuşup ister istemez aşağılamıştım, sonradan bana senin karşında ya da senin için bidaha ağlarsam bilmem ne çocuğuyum demişti şimdi ayrılırken ağlaması çok koydu
Geçmiş olsun.
teşekkür ederim
Ayrılırken de birbirimize sarılıp ağladık mı 😶😐😶🌫️🤐😶😶😶😶🌫️😐😶🌫️😐😶🌫️😶😑😶😐😶🌫️😐
maalesef
Şey aslında cringe gelmişti diye bu yorumu yaptım ama neyse pqhdkwjfkwjfksfj
normalde bana da böyle şeyler cringe gelirde yaşayınca cidden öyle olmuyomuş gerçekten çok garip ve zor bişey
Hmm
Aldatıp da karşımda çok ağlayan gördüm göz yaşın altındaki gerçekler önemli kardeş ben tabi çektim gittim
yani, bunu sorgulamaya gerek yok bence cevap gayet açık. bu kadar da sığ olmayın lütfen
bazıları yalandan ağlar diyor
sence gerçekten çok mu sevmiştir? bir keresinde çok önceden bi kavgamızda ağladığında istemeden çok kırıcı şeyler söyledim "boşa ağlama rol yapıyosun timsah gözyaşlarına inanmam" falan diye aşağılamıştım sinirle, sonra pişman oldum tabi. Bana o gün "bidaha senin için ağlarsam ya da sana ağladığımı gösterirsem bilmem ne çocuğuyum" demişti şimdi 2 gün önce ayrıldığımız için sarılıp ağlarken gözyaşlarını gizlemeye çalışması falan çok koydu anlatamam...
onun gözünde farklı mıyımdır? diğerlerinden en azından, severek ayrılmak çok zormuş. Ben onu hala deli gibi sevsemde artık ikimizinde iyiliği için uzak durmak zorundayım
Yani sen bunu sorguluyorsun, adama demediğin kalmamış kendi duygusunu gös terdi diye ki erkekler çok ama çok nadir gösterir ağladığını bir kıza. Yani her şeyi berbat etmişsin kusura bakma ve ben net söyleyeyim, sen benim gözümde aşağı bir insansın (umurunda olmaz ama bu böyle çoğu kişiye göre de böyle, senin yüzünden toplum bozuluyor sen ve senin gibiler) he sonuca geleyim. Daha benden cevap alamayacaksın. Ben bu kadar aşağı bir konuşma yapmak istemiyorum. Ve soruna gelince, evet %100 öyle. Umarım yaşattığını yaşarsın, Allah’a emanet demeyeceğim içimden gelmiyor, senin gibileri Allah benden uzak etsin
sen sadece o ağladı ve ben ona sinirle böyle söyledim diye bunları söylüyorsun, onun neler yaşattığını ve ne yaptığı için ağladığını bilmiyorsun ki, bir şeylerden dolayı kavga etmiştik ve bu konularsa ne kadar hassas olduğumu bilmesine rağmen benim ilkimi onunla onun benimle yaşamasına rağmen beni çevreme ve aileme anlatmakla tehdit ettiğini ve sadece ondan ayrılamayayım diye türlü türlü sebeplerle hayatımı mahvetmeye sadece onun içinde olduğu bi hayat yaratmaya çalıştığını bilmiyorsun, beni çok seviyordu ama o hastaydı. Ben de onu bırakamadığım için hasta oldum, lütfen benimle böyle konuşma ne yaşadığımı bilemezsin. teşekkür ederim
Bunların ne için ne yapacağı belli olmaz sulu göz birisidir belki kandırıyordur hiçççç belli olmaz
Bir erkeği aglattiysan eğer ondan kork derim. Zamanı geldiğinde en acı birsekilde intikamını alacaktır.
Evet sevmiştir
Yeah if a nale cries this guy feels intense emotions
Seviyordur ancak onu anlamanında yolları var
Aglamasaydi inanmayacak miydin sevdiğine
Evet. Hatta şu an senin ananın arkasını silkmek istiyor o derece anladın mı
Ne olursa olsun ağlayan erkekmi olur
Neden ayrıldınız madem o kadar çok seviyorsanız
dediğim gibi arada saygı falan kalmamıştı, bazen sevgi yetmiyomuş gerçekten severek ayrılmak zorunda kaldık. Benim için daha önceden ağladığında bi kere buna "ağlıyosan ağla umrumda değil timsah gözyaşlarını akıtma boşa" falan diye sinirle çıkışmıştım o ağlarken sonra bana şey demişti bidaha senin karşında senin için ağlarsam bilmem ne çocuğuyum demişti şimdi 2 gün önce ayrılırken sarılıp ağlaması ve hözyaşlarını gizlemeye çalışması çok koydu, bilmiyorum çok seviyorum ama artık birbirimize iyi gelmiyoruz
Adam seni cidden çok seviyormuş. Ağlayan erkeğe timsah gözyaşların demek iyi olmamış adamı kırıp incitmişsin yerin dibine sokmuşsun sen çok ağresf birisin diye düşünüyorm
o zamanlar çok büyük bi kavga ediyoduk bende isteyerek söylemedim o lafları tabi sonradan çok pişman oldum çok özür diledim hallettik ama işte sonra bana bidaha senin için ağlarsam bilmem ne çocuğuyum demesine rağmen şimdi ayrılırken ağlaması gerçekten çok ağır geldi
Senin için ağlamamışki ayrılırken
benim için ağladı, "seni başka biriyle görmek istemiyorum ayrılmak istemiyorum" dedş ama işte olmuyo bende onunla birlikte ağladım sarılıp ağladık sonra gittim mecburen
yaş kaç senin
ben 21 o 23
Çok acılı bir ayrılık olmuş gerçekten yaşamayan bilmez ama hala onu çok seviyorsun
evet çok seviyorum onun da beni ne kadar çok sevdiğini biliyorum keşke sevgimiz bazı konularda yeterli olsaydı... Gerçekten arada bazı şeyler bitince olmuyor artık aramızda sadece aşırı güzel bi ten uyumu, cinsellik ve bolca aşk ama toxiclik vardı işte, zaten ikimizde birbirimizin ilkiyiz her konuda ama dediğim gibi bazen aşk yetmiyor inşallah mutlu olur onun yeri bende ayrı kalıcak
Bu hep böyledir bir erkek bir kadın kadın için göz yaşı dökmüşse çok sevmştir.
çok sevipte ayrılmak zorunda kalmak çok zormuş gerçekten, bazı erkekler şey diyor ya bi erkek bi kız için ağlıyosa çok aşıktır ama bazılarıda yalan diyor neye inansam bilemedim
O zaman gerçekmi sahtemi olduğunu ögrenmek istiyorsan o kişi seni aldatıyormu ona bakacaksın aldatan erkek sevmez
aldatmadı hiç
Nereden biliyosun ki
eminim, onun gözü benden başkasını görmedi ama bazen benide görmemeyi seçti, bana çok zarar verdi ama ne kadar sevdiğine adımdan daha çok eminim başka hiç bi kız yanından geçsin dahi istemezdi
Seven erkek sevdiği kıza zarar vermez ki
işte, ne kadar sevdiğine eminim ama kendisi narsist biri ve yaptığı yanlışları hataları kabullenemeyen yaşadıklarımızı aileme anlatmakla tehdit ermiş biri sadece ondan ayrılmayayım diye, bazen deliriyordu böyle deli huyları vardı ve artık çekemiyordım hayatımın her noktasına karışmaya başladı arada saygıda kalmadı güvende. sadece sevgiyle gitmezdi bende mecburen ayrıldım, şimdi beni rahat bırakacağına söz verdi ama çok üzgünüm bana ne kadar kötüde davranmış olsa onu deli gibi özleyeceğimi biliyorum
ettm
Evet seviyordur
teşekkür ederim
Asıl sevdiği kadın için ağlar
Sanmam...
Rol de yapiyor olabilir
Hayır
Sanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?