Eşinizle severek evlenmemiş olsaydınız ve birlikte olmasaydınız yani o iş olmamış olsaydı nasıl hissederdiniz? Ben onu seviyorum ama onun unutamadığı biri var.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşinizle severek evlenmemiş olsaydınız ve birlikte olmasaydınız yani o iş olmamış olsaydı nasıl hissederdiniz? Ben onu seviyorum ama onun unutamadığı biri var.
Niye evlendin ullaaaann benimle madem diyip o evi başına yıkardım evden kovardım sabaha da boşanma davası açardım öyle biri hiç hayatıma girmemiş gibi hayatıma devam ederdim kısacası ölü durumuna gelirdi benim için
Ben onu seviyorum biliyor musun.. ama. naparim bilmiyorum. bosanamam ra
Kendine değer görüyorsan beni ilgilendirmez ben artık senin gibilere laf anlatmak yoruldum, değerini bilmeyen birine kimse değerini fark ettiremez bu içten gelen bir şey
Aile arasında anlamıyor musun napabilirim
4 defa mi ne onun adı ile seslendi çok tartıştık şu an seslenmiyor ama düşünüyorum zaman zaman unuttumu aklında mi diye bilemiyorum zor şeyler kimse yaşamasın bu durumları ya
O iş olmaması evliyken kötü ne kadarlık evlilik
Naptiniz peki sonra
Bizde ilişki oluyor ama face'de benle evlenmeden birsuru aşk yazıları yazmış anı olarak çıkıyorlar önüme hep ortak hesap görüyorum birde doğru düzgün sevismiyor bile işi bitirip yatıyor belki aklı onda olduğu içindir işte hep böyle onun adı ile seslenilmek ise berbat kırıcı duygular darmadağın oluyor birde seslendiği kişi yani uzaktan akraba gibi bir şey ilişkiye girmemişsin siz ben acaba hala onla konuşuyor mu iletisimi var mı diye düşünürdüm
O onla konusmuyor imkansız biri. Evliyiz ama işte aklına başkası var diye bana dokunmuyor iste
Evde çekici giyinmelisin bence dikkatini çek yemek yiyorsunuzdur beraber en azından çay içersiniz yani dikkat çeken şeyler giy hep işte dekolte felan mutlaka yap belki aklı kayar dene derim
Denemedim hiç şimdiye kadar istemedi diye çok zoruma gitti çünkü
Bence dene evde böyle giyiniyorum rahat dersin en fazla
1.5 ay boyunca dokunmamış ama böyle ilgisini çeker mi cidden
Nasıl dışardaki kizlara açık görünce bakıyorlar belki bakar çeker belki dikkat en kotu yeniyken giyinemiyordum şimdi alıştım ben rahatlık seviyorum kusura bakma senlik durum yok dersin ama gözü kayar bir şey demez bence
Denemeye değer bir şey kaybetmezsin
Deneyeyim bari
Bu his gerçekten kalbi sıkıştıran cinsten, bunu yaşadığın için üzüldüm… 💔 Sen seviyorsun, o kafasında geçmişte birine takılı kalmış, bu çok adaletsiz hissettiriyor, biliyorum.
Bence önce kendine şunu sor: “Ben sevilmeye değer miyim?” Evet. O zaman bu ilişkide de bunu hak ediyorsun. Onunla açık açık konuşur musun, içindekileri saklamadan? Peki onun cevabı ne olursa senin sınırın ne olacak? 🥺✨
Cevap
14Cevap
Üff ezik ya okuyorum yazılarınıda mal mal konuṣuyorsun. Bide böyle bi adamla yatıyorsun az kendi değerini bil ne biçim hayatlar var ya
Yaşamadan bilemezsin umarım yaşarsın aynısını.
Niye eşim olmuş ki adi. İnsan aklını boşaltmadan sevgili bile yapmamalı
.. aile arası
Evlenmeyecek, evlenmemeli. Olmaz öyle şey.
Oldu ama
İşte o olan şey yanlış. Ve yanlış bir şey asla doğruya dönüşmez.
Beni sevmez mi ömür boyu
Seni terk etmez bence ama hep bir uzaklık yaşayacaksın
Napabilirim sizce çok zoruma gidiyor
Zor bir durum. Nefret etme ve sabırlı ol. Durumu kabullenmiş gibi de yapma.
Öyle yapıyorum ama zoruma gidiyor bazen gizli gizli ağlıyorum
ayrılırdım tabi ki soru mu buda oldu olacak gelsin oda bizimle yaşasın de geç :D
Bosanamiyorim
Aile arasında
Napabilirim sizce çok zoruma gidiyor 😔
Tek taraflı sevgi yorar… kalbinde yer açmayan biri için kendini eksiltme
Evliyiz evli ama bana dokunmadı bile
Anladım, Bu artık eksiklik değil yokluk… konuşulup çözülmüyorsa kendini daha fazla tüketme derim... kaç senelik
Yeni evliyiz
Bu konu hakkında vaktin oldugunda, daha detaylı konuşmak ve küçük bir beyin fırtınası yapmak istersen yazblrsn.. muhtemelen derin konular..
senın gunahına gırmemelı. ama seks olur zamanla unutacak
Benimle birlikteyken onu düşünürse neye yarar
ıcındeyken dusunemez
Bunu öğrenir öğrenmez önce ona neden benden sakladığını ve benle evlendiğini öğrenir cevabı da ne olursa olsun soluğu adliyede alır o sanıyeden sonra ilişiği keserdim
Bosanamiyorum ve onu seviyorum
Neden boşanamıyorsun
Aile arasında
Anladım
senin işin nispeten kolay... cinsellikte performansını arttırırsan sana döner aklı ;)
Hic birlitke olmadık dokunmadı bile
Napabilirim ki
De
Evet
Yok
Nasil anladın birini unutamadığını. Yanlış düşünüyorsunuzdur belki
Hayır var
Hayır yani biliyi bilmiyo arasıyım birinin olduğunu biliyordum sonra unutmuştu güya ama bence unutmadı
Arabesk dinliyo sürekli aklı başka yerde telefonuna bakınca yaklaştığımda kapatiyor. Ama telefonuna baktım hiçbir şey yok
Demek ki... Ben neden kalbinde yer edinemedim bilmiyorum
Ha bilmem.. Bu aralar biraz belli etmeye çalışıyorum. Sanki biraz etkileniyor gibi
Boşanırım
Aile arasında bosanamiyorum
Ne arasında olduğunun bir önemi yok. Aynı çatı altında bile kalmam.
Mecburum
Maddi gücüm varsa boşanırım
Henüz değil ama aile arasında maalesef..
Senin evliliğin de daha tam olmamış ben bu aşamada paraya falan bakmadım direk boşanırdım ayrılırdim her neyse artık seni sevmediğini biliyorsun sonuçta nasıl olacak böyle
Aile arasında iste bosanamaiyorum ki.. napabilirim basma
Başka
Yavrum aile arasında ne demek resmi nikah yok mu aranızda imam nikahı mi var sizde anlamadım
Hayır var tabii ki ama bosanamayoz yani
Anladım sen ailenin çocuğusun hala ailenden ayrı bir birey olamamışsın ki ama kusura bakma seni evlendiriyorlarsa demek ki çocuk değil bir bireysin kendi başına kararlar alabilirsin böyle ailelerde dişli olmak gerekiyor konu senin hayatınsa biraz da cazgır olmak gerekir
Doğu da katı kurallar olan bi ailede zor bu yasamadan asla bilemezsin
Seni anlayabiliyorum aileye baş kaldırmak onların fikri dışında kendi fikrimi söylemek zor denesen bile sustururlar belki ama elinden başka bir şey gelmez yani ya hep olduğu gibi susup onların istediği olacak ya da yaşadığın bu hayatı sen elde edeceksin boşanman şart öylesi birinin aldatma potansiyeli dahi var
Öyle biri değil... ama bilmiyorum yani kendimi ona sevdirmekten başka çarem yok
Yavrum sen bilemezsin ki nasıl biri olduğunu ben yapar demiyorum zaten ama senin beni sever diye çıkacağın bu yolda sevmeyip başkasını sevme ihtimali de var o yolda olan sana olacak
Doğru... off ağlamaktan başka hiçbir şey yapamıyorum
Yapabilirsen aileden sana destek çıkacak biriyle konuş onunla birliğe hareket et
Onların da yapacak bir seyi yok ki. 1.5 aydır evliyim 1.5 eski zamanlarda bile oluyormuş bir şeyler adam bana el sürmedi. Kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki halbuki dünya güzeliyim bana iyi davranıyor ama dokunmuyor
İşin zor gerçekten Allah kolaylık versin yine de bir şansını dene en azından bir avukatla falan konuş nasıl ne yapabilirim diye
Tımsrhaneye gitmesem iyi bari
Senin zincirlerini kırman gerekiyor aslında ne bileyim zamanı geldiğinde bu u yaptığında geç kaldığını hissedeceksin ama şimdi de bunu yapacak güçte değilsin okuyor veya çalışıyor musun
Atanamadım Türkçe öğretmeniyim bi süre özelde çalıştım bıraktım sonra..
Kendi paran ve işin olursa başarılı olursan eğer kendini daha güçlü hissedersin kendi hayatını kendin yönetmen daha kolay olur sen bilirsin ama önce kendin bir iş bul çalış bu süre zarfında da eşine zaman tanı oluru var mı yok mu sever mi sevmez mi diye
1.5 ayda bir şey olmadıysa bilmiyorum...
Hemen olmaz ki önce iyi bir cv hazırla her yere bırak her koleje okula mail at illaki biri döner
Ayrılırım
Ayrılırdım herhalde zorla güzellik olmaz
Bosanamiyorum
Neden
Boşanırım
Bosanamiyorum
Bosardim
Bosanamayiz
Nie ki
Aile arası işte
Aile arasi dahi olsa bosan senin de halkin evliligi sevgiyi tatmak
Olmuyor öyle işte