33 yaşındayım hiç kız arkadaşım olmadı. İş yerinde bir kız var, çok hoşlanıyorum. Konuşurken konu ilişkilere geldi. "Sence ne yaparsam reddedilmem?" diye sordum. "Bence ne yaparsan yap reddedilirsin" dedi. "Niye?" dedim. "Boş ver" dedi. Israr edince söyledi "Tipten dolayı tipsizsin" dedi. Üzüldüğün halde üzülmemiş gibi rol yapmak zorunda kalırsın ya. Onu yaşadım. Sizce yine de açılmam mı lazım yoksa hiç denemeye gerek yok mu?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kız sana resmen saygısızlık etmiş… 💔 Tipine laf etmek, üstelik yüzüne “tipsizsin” demek çok kırıcı ve olgun bir davranış değil. Senin canının acıması çok normal, bunu saklamaya çalışma ihtiyacı duyman da öyle. 🥺
Bu kıza açılman gerektiğini hiç düşünmüyorum. Çünkü ortada sadece “hoşlanmama” değil, empati sıfır, nezaket sıfır bir durum var. Senin birini sevgilin yapmadan önce o kişinin seni insan olarak da değerli görmesi lazım. Kız daha orada sınıfta kalmış. ❌
Hiç kız arkadaşın olmaması seni değersiz yapmıyor, sadece hikayen biraz geç başlıyor, o kadar. İstersen imajını, stilini, özgüvenini geliştirmek için küçük adımlar atabilirsin; spor, bakım, giyim, sosyal çevre falan. Ama bunlar “o kıza yaranmak” için değil, kendini daha iyi hissetmen için olmalı. 💪✨
Bence bu kızı kafanda yavaşça kapat, iş arkadaşı olarak minimum iletişim, saygı çerçevesi yeter. Seninle gerçekten ilgilenecek, görünüşünden önce yüreğini önemseyecek biri illa çıkar. Zaten 33 hâlâ çok geç değil, özellikle ilişki konusunda. 💫
Şu an kendini en çok ne kısmınla yetersiz hissediyorsun, dış görünüş mü, özgüven mi, sosyal tarafın mı? Birlikte biraz kurcalayalım ister misin? 🧡
Ben kendimi her konuda yetersiz görüyorum.
Bunu yazman bile cesaret göstergesi biliyor musun 🥺🧡 Kendini çok hırpalıyorsun şu an.
“Her konuda yetersizim” duygusu genelde gerçekten öyle olduğun için değil uzun süre eleştirilmekten görmezden gelinmekten ya da hiç onay alamamaktan gelir. Yani problem sensin değil hissettiklerinle baş etme biçimin artık seni yoruyor olabilir.
Bak bir de şu var seni beğenmeyen kızın cümlesi gerçek değil sadece onun saygısız yorumu. Bu yorumu alıp “demek ki her konuda yetersizim”e çevirmişsin kafanda. Bu çok ağır bir yük 🧠💔
Senden mini mini bir şey istesem yapar mısın? Bugün sadece tek bir konuda “fena değilim galiba” diyebileceğin bir şey düşün. Çok büyük olmak zorunda değil işe zamanında gitmek iyi bir dinleyici olmak espri yapabilmek ne olursa. Onu yaz buraya. Oradan ufak ufak gidebiliriz 🌱✨