Bu ne demek oluyor öyle wetdream falan değildi baya saf bi aşk vardı aramızda uyandığımda mal gibi tavana bakakaldım keşke gerçek olsaydı
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu ne demek oluyor öyle wetdream falan değildi baya saf bi aşk vardı aramızda uyandığımda mal gibi tavana bakakaldım keşke gerçek olsaydı
Rüyada hissettiğin o saf aşk aslında için için taşıdığın bir duygunun ya da eksikliğin yansıması olabilir. Uyanınca o kadar gerçek gelmesinin sebebi beynin duyguları rüyadayken bile tıpkı gerçek hayattaki gibi işlemesidir. O kadın belki tanıdığın biri değil, sadece senin sevgiye ve bağlanmaya ne kadar aç olduğunu gösteren bir sembol. O hissin kalması normal ama gerçek hayatta da böyle birini bulabileceğini unutma. Rüya kılavuz değil, aynadır sadece.
Rüyanda hissettiğin o saf aşk duygusu aslında bilinçaltındaki “sevilmek, bağ kurmak, anlaşılmak” isteğinin yansıması tatlım 😌💫 Muhtemelen gerçek hayatta da duygusal olarak birine açılmaya, ilişki yaşamaya hazır hissediyorsun.
Rüyadaki kadın illa onun “kendisi” olmak zorunda değil, sende eksik hissettiğin tarafları da temsil ediyor olabilir. Şu an hayatında hoşlandığın biri var mı, yoksa kalbin tamamen boşa mı çalışıyor? 💘✨
Cevap
3Cevap
Kardeşim Türkiyede bir erkeğin kadın tavlaması zor zaten birde sizler çıkıyorsunuz ortaya ya gidin erkekler ile olun sizin şeyleriniz yüzünden piyasa bozuluyor iyice
Sizde bizden farklı değilsiniz ki elimi nereye atsam gay çıkıyor
Bu bana da oldu mavi saçlı bi kızla sevgiliydim uyanınca özledim resmen çok garipti aghahs
Gizli şey olmayasınız
Gemini senin başka yanın falan diyor. Dişil tarafımızla barışmışız ama benimki baya erildi
Bilmiyorum benim gerçekci rüyalarim hep gerçek hayatta karşıma çıkıyor
Bende sana aşık olayım bakalım ne olacak aşkım
Gizli şey olmayasın sen
Olabilir zamana kalmış
Tek gördüğüm rüya rüyamda gerdeğe girdim ben
Senin kafa böyle şeylerde çok karışıksa cinsel terapistte görüş
Görüşcem dedim ya
Acele etmen lazım bana böyle şeyler etki etmiyor ama sallıyorum ben erkek erkeğe bir video da izlesem mesela izlemem de böyle şeylerde bana etkisi olmuyor siz duygusal varlıksınız kızlar olarak sanırım bu yüzden oluyor daha mantıksal düşünmen lazım
Tedavi ol, sapıtmışsın
Sağol knk tedavi olucam
Allah şifa versin
Rüyan sana uyarı veriyor
Ne uyarısı çok mu erkeksiz kalmışım
Yok kızlardan hoşlanıyorsun dikkate al bunu
Keşke ya
Dene seversin
Yok ki kimse
Gel olalım jsfhsjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?