Birine takılı kaldım ve bu durum artık can sıkmaya başladı. Bu hissi nasıl yenerim, başarmış olanlar taktik verebilir mi https://youtu.be/fEdZGZpAZZk?si=-vos_wUHQDTjNceQ
1 ay
Kral az başkasıyla sohbet fazla ileri gitmeden ya da gidersen sen bilin nebze olsun bak daha iyi niyetli olanları varmış dedirtir. Ama unutmak/takılı kaldıgın kişi ile arandaki son durum nasıl oldu oda etki eder bu dediğim konuya, ayrıca kendine daha fazla vakit eğlenceye ayır geçiyor
Allah büyük vesselam lakin geçeceğini sanmam hani benim durumum saplsntı vs gibi değil çok şükürde lakin oraya takılı kaldım sadece
Geçer geçerr
Hayırlısı...
Bu galiba herkeste var bende öyleyim hiç görmediğim veya bir anda aklıma gelen bir insana aşırı kafama takarım günlerce haftalarca unutmam sonra bir anda unutur giderim
Düzelicez inşallah be kbjvjh
Yok böyle devam eder
Banada öyle geliyo ama allah büyüktür
Böyle biri akla yerleşince gerçekten beynin cache’i dolmuş gibi hissediyorsun 😅 Sürekli onu düşünmek, her şeyi ona bağlamak çok yorucu. Önce kendine kızmayı bırak, bu çok insanca bir durum 💔
En işe yarayan şey, teması ve tetikleyicileri azaltmak. Sosyal medyadan, fotoğraflardan, konuşma geçmişlerinden uzak durmaya çalış. Yerine hayatını doldur: spor, hobiler, yeni insanlar, arkadaş buluşmaları, küçük hedefler. Zamanla beynin onu otomatik düşünmeyi bırakıyor.
İstersen bu his ilk ne zaman başladı, hangi olayla tetiklendi biraz anlat, beraber daha net bir yol çıkaralım mı? 💬✨
Cevap
0Cevap
Yanlış anlaşılmasın ama çivi çiviyi söker durumu işe yarıyor
O bende pek çalışmıyor gibi bi durum var ondan sonra başka kişilerde tanıdım lakin tanımaktan öteye gitmedi
Sürekli düşünürsen işin zor
Sürekli düşünme gibi değil lakin ara ara aklıma geliyo kafayı dinlediğimde vs ama hayırlısı olsun geçer belki
Kendini daha çok düşündüğünde
Hayırlısı be... aslında bana bi çok aşırı bir zararı yok hayatımı çok aşırı etkilemiyor sadece gönülsel olarak kimseyle olamıyorum şu anlık
İyi dileklerin için çok teşekkürler sizin içinde her şey dilediğiniz gibi olsun
Unutma zamanı gelmeden olmuyor ya
Zaman filan hikaye bence öyle hissettirecek başka birini bulamazsam (3 senedir bulamadım) aklımın bi köşesinde ömür boyu kalacağını düşünüyorum
Sanırım ben de senin gibi olacam unuttum diyorum pat diye aniden aklıma geldi dedim
Aklıma geliyor
Geçer illaki yaa
Bazı şeyler yarım kalınca o eksiklik tamamlamadan olmuyor hep içinde o eksiklik oluyor
Orası kesinlikle öyle zaten benim takılı kalmamdaki sebepde o maalesef
Benim de o..
Hayırlısı...
İkimiz de birbirimizin halinden anlarız özele bekliyorum
Ben kemal geliyorum jbjbbvbv
Hani gelemedin kemal ağdmwidks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?