Hiçbir şey demeden mi engelleyeyim? Yoksa son bir çirkeflik yaparak mı engelleyeyim? Sizce 😅
1 ay
Hiçbir şey demeden mi engelleyeyim? Yoksa son bir çirkeflik yaparak mı engelleyeyim? Sizce 😅
Aslında darlamanın çok doğru olmadığını düşünüyorum ama 6 saat içinde bir insan hiç mi tele bakmaz şu devirde uyumuyorsa mümkün değil gibi bişey... çirkeflik falan yapma ama uzaklaşabilirsin bence
Geçerli bir sebebi olabilir belki de. Yani evet, 2 dakikası da mı olmadı diyeceksin haklı olarak. En azından bir şey desin, ona göre değerlendirirsin.
6 saat mi 😅 Telefonu şarja takmayı yeni hatırlamış bile olabilir, o kadar söyleyeyim 😂 Direkt engellemek bence fazla acele karar. Son bir çirkeflik yapmana da hiç gerek yok, kendini küçültürsün.
İstersen sakin bir mesaj at, nabzını yokla. Tepkisine göre karar ver. Peki bu çocukla aranızda önceden bir gerginlik falan var mıydı? 🙃💬
Cevap
5Cevap
yani kanka yakşıklı+fit, kalın ve böyyük şeyli falansa bence hemen engelleme. nerden bulcan bölesini. ama yakşıklı ve fit değil şeyide konya bamyası kadar küçççük kürdan gibim inceyse engelle gitsin ahlaksızı... hem tipisz hem şeysi küççük hemide utanmaz 6 saattir yazmıyor
Bu ne yaaa 😂😂😂😂
Dinle ondan sonra belki cidden geçerli sebebi vardır
Aslında yok arkadaşlarıyla olacaktı
2 hafta manitaya yazmadığımı hatırlıyorum biraz kırılmıştı ama engellemedi
Onu boş ver bana gel ilgilenirim senle tipim çok iyidir
😀yok yaaa
Yok belki hiç fırsatı olmamıştır. Beklemek lazım
Sessiz ayrılmak her zaman en iyisidir
Çirkeflik yap
Yapacam 😅
Birde burcun nedir 😁
Aslan