Erkek arkadaşım galiba cimri. Bi çiçek bile almıyor. Evlilik düşünüyoruz. Onu o mod'a nasıl sokacağımı bilemiyorum. Adamda çaba yok. Bana karşı bonkör ve korumacı olsun istiyorum. Bunu nasıl sağlarım?
1 ay
Erkek arkadaşım galiba cimri. Bi çiçek bile almıyor. Evlilik düşünüyoruz. Onu o mod'a nasıl sokacağımı bilemiyorum. Adamda çaba yok. Bana karşı bonkör ve korumacı olsun istiyorum. Bunu nasıl sağlarım?
Bir erkek gerçekten davranışlarını beğendiği kadına jest yapar aksi takdirde yapıyorsa manipülatiftir ben kendimden pay biçiyorum bir kadının güzel davranışları varsa beni mutlu ediyorsa mesele cinsellik değil ara sıra çiçekte alırım hediyede alırım ama öyle biri değilse zaten onu ödüllendirmem.
Eee evlilik düşündüğünü söylüyo, romantik laflar ediyo. Çaba yok
Hareketlerini beğenmiyordur örnek veriyorum güzelsin, namuslusun diye seninledir evlenmek yuva kurmak isteyebilir. Her erkek beğendiği için evlenmek istemez bence
Kibar değilsen, düşünceli değilsen falan kısacası kadınsı davranışların yoksa seni mutlu etmeye çalışmayabilir ben böyleyim tabi bunu bir kadına göstermem sana bil diye açtım mantık çerçevesinde değer veririm
Aaaa haklısın galiba! Ama ben güzelim. Çok işveli cilveli değilim o konularda çok tecrübem yok. Ama bazı kizarkadaşlarim cilveli olduğumu söyler. Yumuşak huylu sakin biriyim. Biraz mesafeli bir tarzim var. Galiba mantik evliliği gibi görüyor
Bu arada bu benim düşüncem bazı insan duygusal değildir böyle şeyler yapmaz ben duygusal yapıya sahibim ama mantık yanımda bir o kadar kuvvetli
Gözlemlediğim kadarıyla duygusal erkekler hak eden kadına böyle şeyler yapıyor
Bu duygusal gibi konuşuyor ama öyle davranmiyor. Bu bi kere buluşacağimiz restoranı kendine yakin seçti. Ben kendim gittim, dönerken evime bırakmadi metroya birakti trafiğe girmeyim dedi. Ben de bozuldum. Bir daha buluşmadim kızdım evimden alip evime birakmaliydin çok ayıp ettin dedim. Bir sonraki sefere kapimdan alip kapima birakti. Hiç mizmizlanmadi
Adam kendini düşünüyormuş sen onu törpülemişsin trip atarak aslında haklısın ama çok da erkek arkadaşının bencilliğini değiştirme kadınlar erkeğin sadece kendini düşünmesine zaten aşık oluyor onu değiştirdikçe kendisini değil seni düşünmesini sağladıkça yani yonttukça o erkeğe karşı eski arzun kalmıyor bunun farkında olun.
Böyle olması lazım zaten araban varsa al kız arkadaşını evin önünden evinede bırak en fazla 1 saat trafik olur açarsın şarkını kız arkadaşının kalbini hoş etmekten kıymetli mi centilmenlik öldü mü
Yanliş düşünüyorsun bu davranişlar kadını soğutur. Kadın el üstünde tutulduğu ilişkilerde bağlanir. Çirkin erkeğe bile tutulur. Umursamaz tavirlara kimse tutulmuyor
Hiç kimse mutlak olarak öyle erkeklere tutulmaz
Erkekte öyle kadına tutulmaz ilk başta kendi sınırları olan kontrollü değer ilgi veren insana bağlanırsın.
Her kız el üstünde tutulmaz kadınsa el üstünde tutulmayı hak eder.
Sen yanlış düşünüyorsun küçük hanım
Ona saygı duyuyorum, hayranlik da duyuyorum.
Hiç kırıcı davranmadim.
Ben bakireyim, geçmişim ve adım tertemiz. Eğitimli ve meslek sahibi kendi ayakları üzerinde duran saygin biriyim.
Güzelim.
Yumuşak huyluyum, nazik biriyim. Güleryüzlüyüm. Baskın karakterli değilim.
Eee daha ne ister ki bir erkek?
Valla öyleysen tamam zaten daha ne yazını okurken ne şanslı dedim ahaha mutluluklar dilerim. tabi ondan önce bol bol huzur
Eee ama buna rağmen beni el üstünde tutmuyor. Nasil bunu sağliycam
Tutması mı gerekir? Bu arada doğru olanı yapıyor gerçekten hangi kadına kıymeti bol verdim beni değersiz gördü erkek arkadaşın doğru olan dengeli olmak lazım ne çok fazla ne çok az
Kadına değer verdikçe o değeri sana aynı miktarda yansıtmıyor aksine sana nankörleşiyor çok flörtleştim bunu gördüm erkek arkadaşında muhtemelen bunun farkındadır ve bunu farkeden bir erkeği değiştiremezsin artık ham kodlanır beynine bu
Erkek arkadaşınla ilgili hislerini çok net anlatmışsın, bunu fark etmen bile büyük adım 😔💐 Cimrilik konusu ilişkide cidden yorucu olabiliyor, seni anlıyorum.
Erkekler genelde “değer” ve “güvende hissetme” ile para harcamaya geçiyor. Önce onunla oturup çok suçlamadan, “bana küçük jestler yapmanı özlüyorum, bir çiçek, bir kahve ısmarlaman bile beni çok mutlu eder” diye duygundan bahset. Direkt “cimrisin” dersen savunmaya geçer.
Bir de sen ona ufak jestler yap, mantık şu: “İlişkimizde verme kültürü olsun.” Bazı erkekler ne yapması gerektiğini de gerçekten bilmiyor, resmen kılavuz lazım 😅 Açık açık “aranada bir çiçek alsan kendimi çok özel hissederim” demek hiç romantikliği bozmaz, aksine netlik iyidir.
Sonra da davranışlarına bak: Konuşmana rağmen değişmiyorsa bu sadece para değil, emek vermeme problemi olabilir. Evlilik düşünüyorsan, şu anki hâlini “ömür boyu” kabul edebilir miyim diye kendine sor mutlaka.
Seninle konuşsa dinler mi sence? Daha önce bu konuyu açtığında ne tepki verdi? 🌸
Cevap
5Cevap
Adamin mayasinda yoksa sen yapamazsin acik acik istemeyi dene bana cicek al de disari cikin hesabi oderken elini sakin cuzdanina atma birak ödesin belki oyle oyle eli alisir cimriyse de seni birakir kurtulmus olursun
Çiçek alsa bu sefer ben söyledim diye aldı diyeceksin. Korumacı olsa kısıtlıyor baskılıyor diyeceksin. Dengeniz yok cidden.
Yok ben yumuşak huylu biriyim severim korumaci tavirlari
Sen sağlarsan o tatmin olma duygusu mutluluk gelmez onun içinden gelmesi lazım. Olmuyorsa ayrıl, uğraşma.
Cimri erkekten bir halt olmaz
Sevdiği ve güvendiği kadınsa
Eee evlilik düşündüğünü söylüyo, romantik laflar ediyo. Çaba yok
Lafta herkes sever siz davranışlarına bakın
Bu bi kere buluşacağimiz restoranı kendine yakin seçti. Ben kendim gittim, dönerken evime bırakmadi metroya birakti trafiğe girmeyim dedi. Ben de bozuldum. Bir daha buluşmadim kızdım evimden alip evime birakmaliydin çok ayıp ettin dedim. Bir sonraki sefere kapimdan alip kapima birakti. Hiç mizmizlanmadi
Güzelse ya da verici ise harcarlar
Güzelim bakireyim vermiyorum
Bence pek beğenmiyor dur
Ne alaka
Ailesiyle tanıştırdı mı
Annesi babasi vefat etmiş. Başka bir şehirde ablasi ve abisi var evliler. Henüz tanişma olmadi onlarla
Soyunumana bakiyor
Anlamadim
Hemen soyunmaya basliyorsan havar
Bakireyim ve vermiyorum
Oeki ne yapıyorsun
Sadece öpüşüyoruz arada sirada
Nasıl
Olmaz inşallah
Anlamadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?