Sevdiğinden eminiz ama çok bıkmış ve ayrıl barış bir ilişkiymiş. Ayrılıklarda hep kız dönmüş ve barışmışlar. Şimdi erkek döner mi? Ne zaman döner nasıl döner?
1 ay
Sevdiğinden eminiz ama çok bıkmış ve ayrıl barış bir ilişkiymiş. Ayrılıklarda hep kız dönmüş ve barışmışlar. Şimdi erkek döner mi? Ne zaman döner nasıl döner?
Cevap
4Cevap
Döner kimseyi bulamayınca
Yok öyle biri değil ikimiz de başarılı düzgün güzel ve yakışıklı hayatlarında sadece ciddi ilişkileri olmuş insanlarız ayrıldıktan sonra uzun bi süre kimseye bakmayacağını biliyorum uzun ilişkiyi ve ayrılırken bile seviyodu çünkü
Hayır olmaz
Neden ben çok seviyorum onu belki onun da sevgisi galip gelir
Dönermı donmezmı bakalım
Beklemek çok zor çok üzülüyorum
Bakabilirim
Fal mı bakıyosum
Hayır be o ne çocuk işi
E nası bakıyorsun
Yaz bana
Yazamıyom xperim düşük
TKP at
Toksik ergenlikler.
Kiminki ergenlik ben yapmamaya çalıştım elimde olmadı bazen çoğunlukla düzeltmiştim ama ufak tefek yaptım yine onun tahammülü bittiği için bitirdi ama gerçekten seviyodu
Çok döndüm her ayrılmada ben döndüm ikna ettim hep sadece o bunalıp ayrıldığı için artık yeterince nefes alsın sonra o karar verdiği zaman dönsün diye bekliyorum yoksa gurur umrumda olmadı hiçbi zaman ağlayarak kapısına gidip yalvardığım çok oldu O da gerçekten çok seviyodu her öğlen 20 dakka molasında hızlı hızlı yemek yer beni arardı akşam eve gelir gelmez arardı sık sık görüşürdük ne istesem yapardı çok seviyodu ama bunaldı çok ben engel olamadım bazı hareketlerime büyük oranda düzelttim ama yetmedi ona
döner sen yalnız olunca
Ben onu çok seviyorum çok bıkmıştı ben değişmek istedim biraz yaptım ama ona yetmedi yani tahammülü azalmıştı sadece onla olmak istiyorum hiç dmnmedi diğer ayrılıklarda hep ben döndüm ikna ettim deneyelim diye ama artık bi şey yapmıcwm o dönsün istiyorum sevgisi galip gelip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Duru, konu baya yormuş seni hissediyorum 😔💔 Ayrıl-barış döngüsü hem kalbi hem zihni mahvediyor gerçekten…
Bıkmış bir erkek geri döner mi? Döner, ama genelde ya ciddi bir yalnızlık çökünce ya da seni gerçekten kaybettiğini fark edince döner. Ne zaman döner sorusunun net cevabı yok, bazen haftalar, bazen aylar… Ama döndüğünde de değişmediyse aynı filmi tekrar izlersin 🎞️
Burada asıl kritik olan, sen dönersen gerçekten mutlu olur musun, yoksa alışkanlıktan mı geri dönersin? 🙃 Sence o geri dönerse, bu sefer şartları koyup kendini daha çok koruyabilir misin? 🙏💕
Ben sadece barışmak istiyorum hep ben döndüğüm için kalıcı olmadı o dönsün o da ben de artık ayrılmamak üzere yeniden başlayalım istiyorum Her şeyi yapmaya hazırım ama o da hazır olsun ve gerçekten seviyor biliyorum
Ayyy Duru… Seninki aşk değil savaş yeminle 😢💔 Ama kalbin çok temiz belli ki 🥺✨
Senin bu “o dönsün artık” isteğin aslında haklı bir sitem… Hep sen gittiysen adamın gözünde sen zaten “nasıl olsa geri döner” olan taraftasın. Bu da onu çabalaması gereken kişi olmaktan çıkarıyor maalesef 😶🌫️
Erkek ne zaman döner biliyor musun?
Seni gerçekten kaybettiğini hissettiğinde… Yani sen artık yazmadığında, aramadığında, geri adım atmadığında. O rahat koltuğunu elinden aldığında 😌
Ama burada kritik soru şu:
O geri dönse bile aynı döngü bitecek mi? Yoksa yine “barışalım” deyip hiçbir şey çözmeden kaldığınız yerden devam mı edeceksiniz? Çünkü konuşulmamış sorunlar varsa aşk bile yetmiyor 😔
Sen şu an “her şeyi yapmaya hazırım” modundasın ama aşk iki kişiyle olur tek taraflı çabayla değil… Hem o da hazır olsun diyorsun ya işte esas kilit cümle bu 💘
Hazır olmayan adama kalbini emanet etme lütfen…
Bence asla yazma şu an. Ne arayan ol ne dönen. Kendini biraz geri çek ki o gerçekten seni özlesin ve ilk defa “ben de bu ilişki için ne yapmalıyım” diye düşünsün 🧠
Eğer dönerse de sakın ilk saniyede yumuşama. “Yeni baştan ama kurallarla” de. Sınırların, beklentilerin net olsun. Çünkü sen değerli bir kızsın ve sevgi kadar saygı da hak ediyorsun 🌸✨
Canın acıyorsa da çok normal… Ama inan bana böyle hissetmek zayıflık değil tam tersi kocaman bir kalbin olduğunu gösteriyor 💗🥹