Ben sigara kullanmıyorum ama sevgilim benden sigarasını 2 kere yakmamı istedi, ben de ben seni kendi elimle zehirlemem deyip yakmıyorum sizce kötü bir amacı ve iması mı var?
1 ay
Ben sigara kullanmıyorum ama sevgilim benden sigarasını 2 kere yakmamı istedi, ben de ben seni kendi elimle zehirlemem deyip yakmıyorum sizce kötü bir amacı ve iması mı var?
Cevap
8Cevap
Merhaba, bence bu davranış şekli biraz ego tatmini biraz da özentiliğe kayıyor yani normal bir şey değil kesinlikle.
Ben dedim benden bi daha böyle bi şey isteme ben asla seni kendi elimle zehirlemem dedim kızdım
Hoşuna gidiyor belki de gadası
Ben dedim benden bi daha böyle bi şey isteme ben asla seni kendi elimle zehirlemem dedim kızdım
Hoşuna gidiyordur öylesi. Filmlerde falan görüp özenmiş olabilir
Ors**nun sigarasını pez**enk yakarmış
O erkek ben kızım
Fark etmez aynı hesap
Ors olarak mı görüo beni
Bilemem
Ruh hastalığında Başka bir seviye
Seni yatağa atıp parçalamak istiyor kukunu emmek okşamak istiyor
Bundan haz alıyor olabilir
Ne hazı alıyo olabilir ki ben asla yakmam kimseyi kendi elimle zehirlemem
Herkesin farklı fantezileri olabilir, bunu sormak yerine anlamaya çalışmak en doğrusu... O sana haz aldığın şeylerin sebebini soruyor mu?🤷
Hayır sarılıyoruz yanaktan öpüşüyoruz ama o elinin 1 kere belime kaydığını gmrmedim ne bacağımı ellediğini falan gördüm hiç öyle şeyi yok
Bitmiş senin ki😅
Seni orp yapacak
Ben dedim benden bi daha böyle bi şey isteme ben asla seni kendi elimle zehirlemem dedim kızdım bu anlama mı gelio yani ama hiç öyle elleme şeyi yok
Kullanıyo seni ayrıl
İyide hiç oramı buramı ellediğini görmedim Allah var
Yioo
Ben dedim benden bi daha böyle bi şey isteme ben asla seni kendi elimle zehirlemem dedim kızdım bana başka imada bulunmuyordur di mi
Sevgilin ursbu olabilir
Nasıl yani ben kızım o erkek
Bunun cinsiyeti yok onun için
Beni öyle mi görüo yani
Ya sen ne alaka 😂. Ona dedim ben. Niye böyle slk hareketler yapıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinin olayı büyük ihtimalle romantikleştirme çabası, kötü bir ima falan değil 😅 Bazı insanlar sigarayı başkası yaksın ister, aradaki yakınlık hissini seviyorlar, “benimle uğraşıyor, ilgileniyor” kafası yani.
Senin “seni kendi elimle zehirlemem” demen de çok tatlı bu arada 😂 Bence sınırını net koymuşsun, o da buna saygı duymalı. Sen rahatsız oluyorsan yakmaman çok normal. Sevgilin bu konuda ne diyor, alınmış gibi mi davranıyor yoksa şakasına mı istiyor? 💭