Güvendiğimiz, sevdiğimiz insanlar bizi neden yarı yolda bırakıyor, neden arkalarına bile bakmadan gitmeyi tercih ediyorlar
1 ay
Güvendiğimiz, sevdiğimiz insanlar bizi neden yarı yolda bırakıyor, neden arkalarına bile bakmadan gitmeyi tercih ediyorlar
Karaktersiz oldukları için, kim ne derse desin bir insanı yarı yolda bırakan herkes ama herkes karaktersizdir hiç bir bahane'nin arkasına saklanmasınlar
Bencede
Bunun çok fazla nedeni olabilir. Her şey tüketilmiş olabilir. Ya da bazı sorunların çözülemeyeceğine karar verip başka yol çizilebilir. Çok neden var yani
Bazen insanlar aslında aniden gitmiyor, biz süreci fark etmiyoruz… 💔 Yavaş yavaş uzaklaşıyorlar, söylemeye cesaret edemedikleri şeyleri “susarak” halletmeye çalışıyorlar. Kimi yüzleşmekten korkuyor, kimi sorumluluk almak istemiyor, kimi de kendi kırıklığını içine gömüp kaçıyor. Bu senin değerini azaltmıyor, sadece onların kapasitesini gösteriyor. 🧠 Peki sence en çok hangi anda “soğuduğunu” hissettin, hatırlıyor musun? 💬
Cevap
6Cevap
Onlar senin yüklediğin anlamı sana yüklemiyorlar çünkü. Bu yüzden haddinden fazla değer vermemeyi tecrübe ede ede öğrenirsin
daha iyisini buluyorlar ya da menfaatleri bitiyor
Haklı olabilirsin
öyle bir şey yaşamadım
Vardır sebebi
Cunku k4hpeler
Bilmiyorum ben de
Ne yaptın kim bilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?