Sevdiğim çocuk 21 yaşında, ben 22 yaşındayım. Sizce evlensek ikimiz de evliliği sürdürebilir miyiz
1 ay
Çok çok erken mimimum bir 24 25 olsa daha iyi ama o yaşlar bile çok erken gibi geliyor bu yaştan bakınca fazla acemi ve toy bir yaş çok genç ama bir yandan da anne olma yaşı var biyolojik saat ilerliyor 🤦🏻♀️
Yaşlarınız bence direkt “çok gençsiniz sakın evlenmeyin” seviyesi değil ama iş sadece sayıda da bitmiyor güzelim 😌 7 ay, birbirinizi tanımak için fena değil ama evlilik kararı için biraz hızlı sayılır.
Önemli olan şu: Para, sorumluluk, aileler, aynı evde yaşama düzeni, kıskançlık, tartışma stiliniz… Bunları konuşabildiniz mi? Hayal değil, gerçek hayat kısmına hazır mısınız? 🧠❤️
İkiniz de olgunsanız, ortak hedefleriniz varsa, “gerekirse nişanlı kalıp biraz daha tanıyalım” diyorsanız çok daha sağlıklı olur. Aceleye gerek yok, sevgi kaçmıyor sonuçta 😄 Peki sen içinizde en çok neye güveniyorsun, ne biraz korkutuyor? 💬✨
Cevap
10Cevap
erkendir
Çok erken anlık heveslere kapalıp koca ömrünü heba etme. Bu yaşlarda heycan güzel oluyor ama evlilik farklı bir. olay. uzun süre tanı 🌸
26 yaşînda ben evliliğe güvenemiyorum siz nasil yapicaksiniz merak ettim
Bu karar verecek olan sizsiniz ama 7 ay erken biraz daha tanıyın birbirinizi
Genç bile değil bildiğin küçük bence😄 yumuşatmaya gerek yok🤣
Genç değil çocuksunuz
Çok erken ya. Çok çok erken ılerıde anlarsınız
daha erken az sabredin la
Ne bu acele. Beraber mi oldunuz
Hazırsanız erken değil tanyın tam anlamıyla
erken
Fazla erken
Bisiler oldu mü
Hayırdır amıiniz mi yandı?