Yorumlarınızı alayım, dizin biraz üstünde bir etek, karnı açık bir crop veya şort gibi. Neden kötü gözle bakılıyor ülkemizde sizce? Aşırısından bahsetmiyorum.
1 ay
Aşırı demenin bir ölçüsü yok ki. Bahsettiğin şekil büyük çoğunluğa göre aşırı mesela. Sana göre değil. Bundan çok daha açığını normal görenler de vardır.
Belki de bize İngiliz kraliyet ailesi gibi bir aile lazımdır beşeri münasebetler yani insani ilişkiler konusunda halka örnek olmak için.
Kadını erkeği ile oturma, kalkma, aile yaşamı, apartman yaşamı, konuşma, trafikte tutum gibi konularda tam bir barbar kavim olduk.
Okul önleri çöplük gibi. Neden? Öğrenciler her yere çöp atıyor. Basit görünebilir ama aslında bu bizi özetleyen bir şey.
Çocuğun en sevdiği öğretmen okul kapısının önünde sigara içiyor. Su doldurdukları bir bidonu izmaritle dolduruyor öğretmenler kapı önünde sigara içe içe.
Neyimiz doğru ki kılık kıyafetimiz doğru olsun. Neyimiz doğru ki kılık kıyafete yaklaşımımız doğru olsun.
Şimdi şöyle kötü gözle bakmıyor herkes bazı yerler kaldırmıyor sadice mesela yaşadığım yer kırsal burada onu giysin mi insanlar yobaz bakarlar sma kötü ddüşünmezler
Bu tamamen zihniyet meselesi güzelim 😅 Bizde ne yazık ki hala “kadın ne giyerse karakteri odur” kafası var. İnsanlar kendi bastırılmış arzularını, korkularını kadının kıyafetine yüklüyor 🙃 Açık giyinen kadını “hafif” gören zihniyet aslında kendine bakmalı. Kıyafet sadece tarz, rahatlık ve özgüven bence 💅 Sen rahat ve mutluysan gerisi fıs. Sen bu konuda kendini nasıl hissediyorsun, etkileniyor musun bakışlardan? 💭✨
Cevap
26Cevap
Acik giyinmek icin vucudun oldukca bakimli olmasi lazim. ben acik giyinen kadinlari takdir ederim. hatta bu yuzden turbanli esimin de arada bu sekilde giyinmesini istiyorum. ve O da limitleri zorluyor. ic camasirsiz transparan kiyafetler ile guzel kombinler ortaya cikartiyor. Ceketini cikarttigi anda dikkatleri ustune cekiyor gayet zevk aliyoruz :) ayrica fizigi olan ve kendine guvenen her kadin bu sekilde rahatlikla acik giyinebilmeli
Ben cuckold bir erkeğim eşimin sevgilimin açık giyinmesi hoşuma gider dikkat çekici olması başka erkekler ile seks yapması açık ilişki istiyorum
Bu acikklik olmuyor ciplaklik oluyor aciklikla ciplakligi karisitirip sonrada kalkip bir sey yokmus gibi gostermeyecen
Bahsettiğim çıplaklık degil
Bahsettigin ciplaklik oluyor sen kendi kendine bunu normal gorup bir de baskalarina normal gostermeye calisiyon ama olmaz senin g ot gobek m. emee ayak bacak acman ciplakliktir
İsteyen istediğini giyebilir kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez ve ilgilendirmemeli
Yani. Ülke bu yüzden gelişemiyor. Erkeklerin çoğu hepsi değil akılları ikş bacak arasında
Allah muzu bile kabuklu yaratmış önce soyuyorsun sonra yiyorsun. Gerisini sen düşün
Güzelse sadece bakarım, bazi kadınlar yakismasa bile giyiniyo onada kızıyorum
Yakismayani yapmaya çalışma be kardeşim, herkese uymuyo bu diyemiyosun tabi
Kimseye bi önyargım yok. İsteyen istediği gibi giyinebilir.
Gerçi sen öyle giyinmiyorsun ama yine de açıklığın da bir ölçüsü olmalı
kendimde bu hakkı görmüyorum, kendi tercihi, hoşsa bakar geçerim, hoş değilse tüh be göz zevkim, bozdu der geçerim
sonuçta anlık bakar geçerim. gerisi beni bağlamaz
Aşırısı zaten üstünde bşr şey yok demek daha nekadar olsun, sütyenle sokağa çıkmanıza gerek yok
Evet
Açık giyinen kız teşhir için giyiniyordur.
bedenini sergilediği için
Yasadigim yerde kapali giyinen cok az
hiçbir gözle bakmıyorum
Kötü gözle bakmıyorum
Söylediklerin çok acık değil ama
kötü gözle değil sadece ilgi odaklıı
maalesef şahsen mini etek li falan görünce dürüst ce söylemeliyim fena dikkatimi çekiyor kötü niyet taşımıyorum ama bir anlık nefis gelip gidiyorr
Kötü gözle bakmıyorum
Açık ile ateş eden farkı çoktur
Şahsi kararı diye bakıyorum
yok ya öyle değil
Çok açık oluyo çünkü
Sen 37 yaşında mısın
Bilmiuorum
Bi yargim yok
herseyi meydanda
gogusler belli göbek acık ve bacaklar
Normal kadın
Ya açık olmaları bence daha güzel