- Çocuğun boyu 173, benim boyum 180. Sizce kabul etmeli miyim?
1 ay
Dün lunaparka gittim hava çok güzeldi, baktım yeni evlenen çiftler fotoğraf çekiliyordu. Adamın boyu 1,55 kadın da 1,85 gibiydi yani seven insan kabul ediyor bir şekilde. Tabi güzellik boy kilo takıntısı olanlara her zaman saygım var olabilir göz sonuçta insan yanına yakıştığını ister. Herkesin var bir kriteri.
Bende böyle örnekler gördüm bir çok kez de benim de konuştuklarım benden kısaydı onlar zamanla sorun edince bende böyle bir düşünce oluştu bu da sorun edermi başta evet falan dedi sorun etmedi ama yan yana gelmedik daha
Yani boy kilo görünüş takıntısı olan insanlar var elbet, kendimde de kilo takıntım var sporcu biri olaraktan göbek bile asla yapmıyorum ve karşımdaki insanın mutlaka fit olması gerekiyor. O yüzden yani dış görünüş olarak her konuda ufakta olsa bir şeye takılan insanları anlıyorum.
1.77 lik stallone 1.85 lik brigitte nielsen ile birlikte olabiliyorsa hatta evlenebiliyorsa gerisini sen düşün artık
Sorun olmaz o zaman
Boy farkına çok takılan biri değilim açıkçası, hissiyat benim için daha önemli 😌 173’e 180 gayet normal bu arada, aranızda 7 cm var sadece, abartıldığı kadar uçurum değil 🙃 Eğer karakterini, enerjisini, sana hissettirdiklerini seviyorsan bence bir şans verilebilir. Sonuçta topuklu giyince bile hallolur o iş 😂 Sence onun karakteri boyundan daha az mı önemli?
Cevap
5Cevap
Biz bizden kısa kızlar ile konuşuyoruz ama o ne olacak
O artık kalıplaşmış bir şey kötü durmuyor ki
Olabilir ama ona baya bir zaman lazım
olur niye olmasın erkek kadından daha uzun olacak diye bir kural yok
Yaa ne bilim yani eskiden sorun etmiyordum kendimden kısa kişilerle konuştum zamanlarda karşıdaki kişi zamanla bunu dile getiriyordu sen uzunsun benden diye benden uzun duruyorsun diyorlardı bende hâl böyle olunca sorun etmeye başladım yine sorun olur diye
önceden konuşursun sorun olmaz
O zaten sorun etmedi olur dedi ama yan yana gelmedik biz onunla o zaman ki tavrı önemli gelipte yüzünü buruşturursa o zaman dayağı yer benden
O topuklu giysin sen spor ayakkabı giy. d
Hedef o zaten o baktı kendi kendine topuklu ayakkabı bakmaya hahah
tabanı yüksek spor ayakkabılar onlardan alabilir ben 1.75'şim 5cm'lik ayakkabım var güzel oluyor
Teşekkür ederimm iyi ki varsınızz
Rica ederim
Evet et belkide oda uzun kizlardan hoslaniyo kalbini kirma cocugun
Zannetmiyorum güzel olduğum için boyu sorun etmedi gibi geldi bana
Çok demek göreceli bir şey yaa ben kendime baktım mı sadece güzelim diyorum tabikii de diğer insanlarda abartılcak bir güzelliğim yok yani
Sen çok uzunsun. 1.80 ne la
Uzun değilim siz kısasınız
Hamal Hasan sevenler için iyi boyum yaniii
Olabilir herkesin zevkleri ayrı
Yokkk 2 metre değilse olmaz
Yok canım 2 metrede ne yaa
Hayırrr
Şaka bi yana bi zahmet kendinden kısa biriyle çıkma kötü duruyor daha iyilerine layıksın
Yaaa teşekkür ederim sendee daha iyilerine layıksınnn 💗
işlev öenmli
tipi ve kişiliği düzgünse et
Tipi iyi kişiliğe de öyle bir yanlışını görmedim askerde olduğu için mesajlara geç bakıyor bir sorunumuzda o
ya cevap veriyo mu veriyo ona bak hiç vermeyenlerde var gördüğü halde
Demii haklısın teşekkür ederim
rica ederimm kişilikte problem yoksa takılma çocuğunuz uzun olur hahahah
Bende onu düşündüm çocuklarımız uzun olur diye hahahah
öyle öyle çokta takılma yani her şey boy değil inşallah boy boy çocuklarınız olur hahahah
İnşallah inşallah hahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?